по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Син екран на Windows XP

Reply

Нишка Инструменти
Old 14 юни 2007, 10:03
Член Група

Default Син екран на Windows XP

Здравейте всички. Имам нужда от помощ, моля!

Имам проблем в моя компютър. Веднага след като го включите в него продължава да се случва на син екран с всички смешно информация, която аз не разбирам. Казаха ми, мога да получа този проблем разрешен от reformatting компютъра. Аз го правя това и тя работи, докато не премине го може би отново за 4-ти или 5-ти път и той се върна на синия екран. Мога кой да помогне, моля. Благодаря. Макс
Old 14 юни 2007, 14:03
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от max_151 View Post
Здравейте всички. Имам нужда от помощ, моля!

Имам проблем в моя компютър. Веднага след като го включите в него продължава да се случва на син екран с всички смешно информация, която аз не разбирам. Казаха ми, мога да получа този проблем разрешен от reformatting компютъра. Аз го правя това и тя работи, докато не премине го може би отново за 4-ти или 5-ти път и той се върна на синия екран. Мога кой да помогне, моля. Благодаря. Макс
Хей Макс.

А BSOD или син екран на смъртта може да бъде причинено от многото неща, ние може да помогне, но ние ще се нуждаят от помощ от вас, както добре.

Да разгледаме тук и да видим дали тя помага на всички, дори и ако тя не може да стесните го малко.

И накрая, извинения не трябва ли да ти рано.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 15 юни 2007, 05:19
Член Група

Благодарение Mate, аз погледнах, че информацията, която ми даде и аз Отивам да видя дали мога да го разрешите. Info ви дадох е страхотно. Благодаря. Макс

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс View Post
Хей Макс.

А BSOD или сини екрана на може да бъде причинено от множество неща, ние може да помогне, но ние ще се нуждаят от помощ от вас, както добре.

Да разгледаме тук и да видим дали тя помага на всички, дори и ако тя не може да стесните го малко.

И накрая, извинения не трябва ли да ти рано.
Old 15 юни 2007, 14:12
Администратор Група

Всяко късмет Макс?

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 юли 2007, 07:59
Новите държави Група

Можете също така да ви BSOD автоматично анализира най - Microsoft ® Онлайн Crash анализ. Ако имате син екран катастрофата събитие, или Стоп грешка, докато използвате Microsoft Windows, можете да качите грешката доклад към този сайт за анализ. Повече за BSODs тук http://www.winvistaclub.com/tips.html
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
SUPERAntiSpyware & Windows 7 син екран & Uninstall / Remove Crash Fix Hybr! Г Windows операционни системи 5 31ви октомври 2009 година 17:11
Син екран Проблем с Windows XP bmathews Общи Хардуер Чат 4 14 Март 2009 11:55
Windows грешка изключване ... AHHHH! Син екран? Zanginator Windows операционни системи 3 2-ро Feb 2009 13:47
Син екран Windows изпръсквам екран Mukk1987 Windows операционни системи 3 15 април 2008 13:22
Син екран mrdaveyk Процесори, дънни платки & RAM 29 22-ри септември 2007 12:49
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc