![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Имам нужда от помощ, моля! Имам проблем в моя компютър. Веднага след като го включите в него продължава да се случва на син екран с всички смешно информация, която аз не разбирам. Казаха ми, мога да получа този проблем разрешен от reformatting компютъра. Аз го правя това и тя работи, докато не премине го може би отново за 4-ти или 5-ти път и той се върна на синия екран. Мога кой да помогне, моля. Благодаря. Макс |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
А BSOD или син екран на смъртта може да бъде причинено от многото неща, ние може да помогне, но ние ще се нуждаят от помощ от вас, както добре. Да разгледаме тук и да видим дали тя помага на всички, дори и ако тя не може да стесните го малко. И накрая, извинения не трябва ли да ти рано.
|
| |||
| |||
| Благодарение Mate, аз погледнах, че информацията, която ми даде и аз Отивам да видя дали мога да го разрешите. Info ви дадох е страхотно. Благодаря. Макс Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всяко късмет Макс?
| |||
| |||
| Можете също така да ви BSOD автоматично анализира най - Microsoft ® Онлайн Crash анализ. Ако имате син екран катастрофата събитие, или Стоп грешка, докато използвате Microsoft Windows, можете да качите грешката доклад към този сайт за анализ. Повече за BSODs тук http://www.winvistaclub.com/tips.html |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| SUPERAntiSpyware & Windows 7 син екран & Uninstall / Remove Crash Fix | Hybr! Г | Windows операционни системи | 5 | 31ви октомври 2009 година 17:11 |
| Син екран Проблем с Windows XP | bmathews | Общи Хардуер Чат | 4 | 14 Март 2009 11:55 |
| Windows грешка изключване ... AHHHH! Син екран? | Zanginator | Windows операционни системи | 3 | 2-ро Feb 2009 13:47 |
| Син екран Windows изпръсквам екран | Mukk1987 | Windows операционни системи | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| Син екран | mrdaveyk | Процесори, дънни платки & RAM | 29 | 22-ри септември 2007 12:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |