Citace:
Původně Poslal max_151 Zdravím všechny. Potřebuju pomoct, prosím!
Mám problém na mém počítači. Jakmile jsem ji zapněte ji děje na modré obrazovce se všemi informacemi, které funny I don't understand. Bylo mi řečeno, že bych mohl dostat tento problém vyřešit přeformátováním počítač. Udělal jsem to a fungovalo to, až i přepnutí na možná opět na 4. nebo 5. čas a šel zpátky na modrou obrazovku. Může někdo pomoct prosím. Děkuji ti. Max |
Ahoj Maxi.
A BSOD nebo modrá obrazovka smrti může být způsobena mnoha věcem, můžeme potenciálně pomoci, ale snažíme bude potřebovat pomoc od vás stejně.
Nahlédněte
tady a uvidíme, jestli to pomůže na všech, i když ji nemá, může zúžit ji trochu.
Konečně, bez omluvy-on dostal zpět k vám dříve.
Processor (s): E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v | Základní deska: Asus P5K Premium | Paměť RAM: 2GB vládce 8500 | Grafické karty (s): BFG 8800GT |
Zvuková karta: Xfi Extremegamer | Pevný disk (y): 3.35TB ext skladování. 2TB int skladování | Optická mechanika (s): LG GGC H20L | Case / PSU: Enermax 720w |
Chlazení: AC7 | Síť / Internet:
| Monitor (s): 245b, 931B (Samsung) | Operační systém (y): Vista 32P |