![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi All. Trebam neki pomoć ugoditi!
Imam problem na mom računalu. Čim sam ga uključite ga čuva ide na plavi ekran sa svim informacijama koje smiješno Ne razumijem. Rečeno mi je ja mogao dobiti taj problem rješava reformatting računalo. Ja sam to i radio, dok nisam prebacio na možda opet za 4. ili 5. put i vrati se na plavom zaslonu. Može bilo tko pomoć ugoditi. Hvala. Max |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
A BSOD ili plavi ekran smrti može biti uzrokovano mnogim stvarima, koje potencijalno mogu pomoći, ali smo idući u potreba neki pomoć od Vas, kao dobro. Imaju izgled ovdje i je li to pomaže kod svih, čak i ako to ne ona svibanj uskim ga malo. Na kraju, bez isprike i jedan je dobio leđa to ste ranije.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hvala Mate, vidjeh na informacijama koje ste mi dali i Im 'idući u vidjeti ako JA mogao riješiti ga. Info ti dao je velik. Hvala. Max
Quote:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bilo koja sreća Max?
|
|||
|
|||
|
Također možete dobiti BSOD vaš auto-analizirani u Microsoft ® Online Crash Analysis. Ako imate problema plavom zaslonu crash događaj ili pogrešci Stop, a koristite Microsoft Windows, možete učitati izvješće o pogrešci na ovim stranicama za analizu. Više o tome ovdje na BSODs http://www.winvistaclub.com/tips.html
|