![]() |
|
|
|||
|
|||
|
שלום לכולם. אני צריך קצת עזרה בבקשה!
יש לי בעיה במחשב שלי. ברגע זה אני עובר על זה הולך על מנת לשמור על מסך כחול עם כל המידע אשר מצחיק אני לא מבין. נאמר לי שאני יכול לקבל את הבעיה נפתרה על ידי reformatting את המחשב. עשיתי את זה וזה עושה עובד, עד שאני עברת את זה אולי שוב עבור 4 או 5 פעם והוא חזר על מסך כחול. מישהו יכול לעזור בבקשה. תודה. מקסימלי |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
ציטוט:
א BSOD מסך כחול או מוות יכול להיגרם על ידי המון דברים, אנחנו יכולים לעזור פוטנציאלי אך אנחנו הולכים צריך קצת עזרה ממך גם כן. Have a look כאן ולראות אם זה עוזר בכלל, אפילו אם הוא לא עשוי לצמצם את זה קצת. לבסוף, אף אחד לא Apologies יש לראש לך קודם.
|
|
|
|||
|
|||
|
תודה מטה, הסתכלתי על המידע שנתת לי אני הולך לראות אם אני יכול לפתור אותה. מידע שנתת הוא נהדר. תודה. מקסימלי
ציטוט:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
קצת מזל מקסימלי?
|
|||
|
|||
|
אתה יכול גם לקבל את BSOD אוטומטית analysed בבית Microsoft ® מחוברים לקרוס ניתוח. אם אתה נתקל מסך כחול לקרוס האירוע, או הודעת שגיאה, בעת השימוש ב-Microsoft Windows, אתה יכול להעלות את דוח השגיאה לאתר זה עבור ניתוח. עוד על אודות BSODs כאן http://www.winvistaclub.com/tips.html
|