mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Blue Screen "Windows XP"

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 14, 2007, 10:03
Narys

Default Blue Screen "Windows XP"

Hi All. I need some help please!

Turiu problema mano kompiuteryje. Kaip tik aš jį įjunkite jį saugo vyksta į mėlynas ekranas su visais Juokingi informacija, kurią aš nesuprantu. Man buvo pasakyta, aš galėčiau gauti šią problemą išspręsti formato kompiuterio. Aš tai ir jis dirbo, kol i ¹ jį gal vėl 4. ar 5. laikas ir jis grįžo į mėlyname ekrane. Can anyone help please. Ačiū. Max
Old Birželis 14, 2007, 14:03
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by max_151 View Post
Hi All. I need some help please!

Turiu problema mano kompiuteryje. Kaip tik aš jį įjunkite jį saugo vyksta į mėlynas ekranas su visais Juokingi informacija, kurią aš nesuprantu. Man buvo pasakyta, aš galėčiau gauti šią problemą išspręsti formato kompiuterio. Aš tai ir jis dirbo, kol i ¹ jį gal vėl 4. ar 5. laikas ir jis grįžo į mėlyname ekrane. Can anyone help please. Ačiū. Max
Ei, Max.

BSOD ar Blue Screen of Death gali sukelti daugybę dalykų, mes potencialiai gali padėti, bet mes ketiname reikia šiek tiek jus taip pat padėti.

Susipažinkite čia ir pažiūrėkite, ar jis padeda ne visiems, net jei jis nėra jos gali susiaurinti jį žemyn truputį.

Galiausiai, atsiprašome niekas grįžo į Jūsų anksčiau.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Birželis 15, 2007, 05:19
Narys

Thanks Mate, aš mačiau ne informacijos, davė man ir aš norėčiau sužinoti, ar galėčiau ją išspręsti. Info daliście yra puikus. Ačiū. Max

Citata:
Originally Posted by Alex View Post
Ei, Max.

BSOD arba mėlynas ekranas gali būti dėl daugelio dalykų, mes potencialiai gali padėti, bet mes ketiname reikia šiek tiek iš jums padėti taip pat.

Susipažinkite čia ir pažiūrėkite, ar jis padeda ne visiems, net jei jis nėra jos gali susiaurinti jį žemyn truputį.

Galiausiai, atsiprašome niekas grįžo į Jūsų anksčiau.
Old Birželis 15, 2007, 14:12
Administrator Grupė

Bet sėkmės Max?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Liepa 12, 2007, 07:59
Naujas Narys

Taip pat galite gauti savo BSOD Auto-analizuojami Microsoft ® Online Crash Analysis. Jei jaučiate Blue Screen avarijos atveju, arba stabdymo klaidos, kai naudojate Microsoft Windows, galite nusiųsti pranešimą apie klaidą į šią analizę svetainėje. Plačiau apie BSODs čia http://www.winvistaclub.com/tips.html
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
SUPERAntiSpyware & Windows 7 Blue Screen & Uninstall / Remove "Crash Fix Hybr! D Windows "operacinės sistemos 5 31 spalis 2009 17:11
Blue Screen Problema su Windows XP bmathews General Hardware Chat 4 Kovas 14, 2009 11:55
Windows klaidos Shut down ... Ahhhh! Blue Screen?! Zanginator Windows "operacinės sistemos 3 2 vasaris 2009 13:47
Blue Screen "Windows" ekrano užsklanda Mukk1987 Windows "operacinės sistemos 3 Balandis 15, 2008 13:22
Blue Screen mrdaveyk CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 29 22 rugsėjis 2007 12:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.