Citata:
Originally Posted by max_151 Hi All. I need some help please!
Turiu problema mano kompiuteryje. Kaip tik aš jį įjunkite jį saugo vyksta į mėlynas ekranas su visais Juokingi informacija, kurią aš nesuprantu. Man buvo pasakyta, aš galėčiau gauti šią problemą išspręsti formato kompiuterio. Aš tai ir jis dirbo, kol i ¹ jį gal vėl 4. ar 5. laikas ir jis grįžo į mėlyname ekrane. Can anyone help please. Ačiū. Max |
Ei, Max.
BSOD ar Blue Screen of Death gali sukelti daugybę dalykų, mes potencialiai gali padėti, bet mes ketiname reikia šiek tiek jus taip pat padėti.
Susipažinkite
čia ir pažiūrėkite, ar jis padeda ne visiems, net jei jis nėra jos gali susiaurinti jį žemyn truputį.
Galiausiai, atsiprašome niekas grįžo į Jūsų anksčiau.
Procesorius (-iai): E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V | Pagrindinė plokštė: Asus P5K Premium | RAM atmintis: 2GB Dominator 8.500 | Graphics Card (-ai): BFG 8800GT |
Garso plokštė: Xfi Extremegamer | Kietasis diskas (-ai): 3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla | Optical Drive (s): LG GGC H20L | Case / PSU: Enermax 720W |
Aušinimas: AC7 | Tinklas / Internetas:
| Monitorius (-ai): 245B, 931B (LG) | Operacinė sistema (-os): Vista 32P |