![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all. Man ir vajadzīga neliela palīdzība, lūdzu! Man ir problēma ar manu datoru. Tiklīdz es ieslēdziet to tas tur notiek ar zilo ekrānu ar visu funny informācija, kuru es nesaprotu. Man bija teicis, es varētu saņemt šo problēmu atrisināt reformēšana datoru. Es tā darīt, un tā strādāja, kamēr es pārslēdz to varbūt atkal 4. vai 5. laiku un tā devās atpakaļ uz zila ekrāna. Can anyone help please. Paldies. Max |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
BSOD vai zilu ekrānu ar nāvi var izraisīt daudzi lietām, mēs, iespējams, var palīdzēt, bet mēs gatavojamies vajadzīga neliela palīdzība no jums, kā arī. Vai meklēt šeit un redzēt, ja tas palīdz vispār, pat ja tas nav tas varētu sašaurināt to uz leju mazliet. Visbeidzot, atvainošanās neviens nav got atpakaļ uz jums ātrāk.
|
| |||
| |||
| Thanks Mate, paskatījos uz informāciju, kuru man iedeva, un es eju, lai redzētu, vai es varētu atrisināt. Info jums deva ir liels. Paldies. Max Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jebkurš veiksmi Max?
| |||
| |||
| Jūs arī varat saņemt savu BSOD auto-analizēti Microsoft ® tiešsaistes avāriju analīze. Ja Jums rodas Blue Screen avārijas gadījumā, vai Stop kļūda, bet, izmantojot Microsoft Windows, varat augšupielādēt kļūdas ziņojumu šajā vietnē analīzei. Vairāk par BSODs šeit http://www.winvistaclub.com/tips.html |