rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Niebieski ekran Windows XP

Reply

Narzędzia wątku
Old 14 czerwiec 2007, 10:03
Członek grupy

Hi All. I need some help please!

Mam problem na moim komputerze. Tak szybko, jak i przełączyć go na to utrzymuje się na niebieskim ekranie wszystkie informacje, które funny I don't understand. Powiedziano mi, mógłbym dostać ten problem rozwiązać przez ponowne komputera. Zrobiłem to i to działało, dopóki nie włącza go ponownie może dla 4 lub 5-sza czasu i udał się z powrotem na niebieskim ekranie. Czy ktoś może pomóc proszę. Dziękuję. Maks.
Old 14 czerwiec 2007, 14:03
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by max_151 View Post
Hi All. I need some help please!

Mam problem na moim komputerze. Tak szybko, jak i przełączyć go na to utrzymuje się na niebieskim ekranie wszystkie informacje, które funny I don't understand. Powiedziano mi, mógłbym dostać ten problem rozwiązać przez ponowne komputera. Zrobiłem to i to działało, dopóki nie włącza go ponownie może dla 4 lub 5-sza czasu i udał się z powrotem na niebieskim ekranie. Czy ktoś może pomóc proszę. Dziękuję. Maks.
Hej Max.

A BSOD lub niebieski ekran śmierci może być spowodowane przez wiele rzeczy, możemy pomóc, ale potencjalnie We're Going potrzebować pomocy od Ciebie również.

Zajrzyj tu i zobacz czy to pomaga na wszystko, nawet jeśli nie może go wąski kawałek.

Wreszcie, przeprosiny nikt nie ma do Ciebie wcześniej.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 15 czerwca 2007, 05:19
Członek grupy

Thanks Mate, czekałem na informację, jaką dał mi i mam zamiar sprawdzić, czy będę mógł ją rozwiązać. Info daliście się świetnie. Dziękuję. Maks.

Cytat:
Originally Posted by alex View Post
Hej Max.

A BSOD lub niebieskim ekranie może być spowodowane przez wiele rzeczy, możemy pomóc, ale potencjalnie we're going to potrzebuje pomocy, jak również od Ciebie.

Zajrzyj tu i zobacz czy to pomaga na wszystko, nawet jeśli nie może go wąski kawałek.

Wreszcie, przeprosiny nikt nie ma do Ciebie wcześniej.
Old 15 czerwca 2007, 14:12
Administrator Group

Odrobinie szczęścia Max?

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 lipca 2007, 07:59
Nowe państwa grupy

Możesz również otrzymać BSOD automatycznie analizowane w Microsoft Online Crash Analysis. Jeśli niebieskim ekranie przypadku awarii lub błędu zatrzymania, podczas korzystania z systemu Microsoft Windows, możesz przesłać raport do tej strony w celu analizy. Więcej o BSODs tutaj http://www.winvistaclub.com/tips.html
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.