menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Modré obrazovky Windows XP

Reply

Thread Tools
Old 14. júna 2007, 10:03
Člen Skupina

Default Modré obrazovky Windows XP

Zdravím všetkých. Potřebuju pomoct, prosím!

Mám problém na mojom počítači. Keď som ju zapnite ju deje na modrej obrazovke so všetkými informáciami, ktoré funny Nechcem understand. Bolo mi povedané, že by som mohol dostať tento problém vyriešiť preformátovania počítač. Urobil som to a fungovalo to, až i prepnutie na možná opäť na 4. alebo 5. čas a šiel späť na modrú obrazovku. Môže niekto pomoct prosím. Ďakujem ti. Max
Old 14. júna 2007, 14:03
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal max_151 View Post
Zdravím všetkých. Potřebuju pomoct, prosím!

Mám problém na mojom počítači. Keď som ju zapnite ju deje na modrej obrazovke so všetkými informáciami, ktoré funny Nechcem understand. Bolo mi povedané, že by som mohol dostať tento problém vyriešiť preformátovania počítač. Urobil som to a fungovalo to, až i prepnutie na možná opäť na 4. alebo 5. čas a šiel späť na modrú obrazovku. Môže niekto pomoct prosím. Ďakujem ti. Max
Ahoj Maxi.

A BSOD alebo modrá obrazovka smrti môže byť spôsobená mnohým veciam, môžeme potenciálne pomôcť, ale snažíme bude potrebovať pomoc od vás rovnako.

Nahliadnite tady a uvidíme, či to pomôže na všetkých, aj keď ju nemá, môže zúžiť ju trochu.

Napokon, bez omluvy-on dostal späť k vám skôr.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 15. júna 2007, 05:19
Člen Skupina

Vďaka Mate, podíval som sa na informácie, ktoré ste mi dala, a budem s cieľom zistiť, či by som mohol vyriešiť. Info jsi je skvelé. Ďakujem ti. Max

Citácia:
Pôvodne Poslal alex View Post
Ahoj Maxi.

A BSOD alebo modrá obrazovka môže byť spôsobená mnohým veciam, môžeme potenciálne pomôcť, ale snažíme bude potrebovať pomoc od vás rovnako.

Nahliadnite tady a uvidíme, či to pomôže na všetkých, aj keď ju nemá, môže zúžiť ju trochu.

Napokon, bez omluvy-on dostal späť k vám skôr.
Old 15. júna 2007, 14:12
Administrátor Skupina

Akékoľvek šťastie Max?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12. júla 2007, 07:59
Nový člen skupiny

Môžete tiež získať BSOD auto-analyzovať na Microsoft ® Online Crash Analysis. Ak narazíte na modrej obrazovke prípade havárie alebo chyby Stop, pri použití systému Microsoft Windows, môžete nahrať chybové správy na tomto webe k analýze. Viac o BSODs tu http://www.winvistaclub.com/tips.html
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.