![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл. ЈА потреба некакав помоћ угодити! Имам проблем на мом рачунару. Чим сам га укључите га чува иде на плави екран са свим информацијама које смешно Не разумем. Речено ми је ја могао добити тај проблем решава реформаттинг рачунар. Ја сам то и радио, док нисам пребацио на можда опет за 4. или 5. пут и врати се на плавом екрану. Може било ко помоћ угодити. Хвала. Макс |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
А или БСОД плави екран смрти може бити узроковано многим стварима, које потенцијално могу помоћи, али смо лијегање потреба некакав помоћ од Вас, као добро. Имају изглед овде и је ли то помаже код свих, чак и ако то не она мај уским га мало. На крају, без извињења и један је добио леђа за сте раније.
|
| |||
| |||
| Хвала Мате, видјех на информацијама које сте ми дали и Им 'лијегање видјети да ЈА могао решити га. Инфо ти дао је велик. Хвала. Макс Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Било која срећа Макс?
| |||
| |||
| Такође можете добити БСОД ваш ауто-анализирани у Мицрософт ® Онлине Црасх Аналысис. Ако имате проблема плавом екрану црасх догађај или грешци Стоп, а користите Мицрософт Уиндоус, можете да отпремите извештај о грешци на овим страницама за анализу. Више о томе овде на БСОДс хттп://ууу.уинвистацлуб.цом/типс.хтмл |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| СУПЕРАнтиСпыуаре и оперативног система Уиндоус 7 и деинсталирај блуе сцреен / Уклони црасх Поправите | Хыбр! Д | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 31 Окт 2009 17:11 |
| Блуе Сцреен Проблем са Уиндоус КСП | бматхеус | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 14 март 2009 11:55 |
| Уиндоус еррор Искључите ... АХХХХ! Блуе Сцреен! | Зангинатор | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 2 фебруар 2009 13:47 |
| Блуе сцреен Уиндоус упрскати екран | Мукк1987 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| Блуе сцреен | мрдавеык | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 29 | 22. сеп 2007 12:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |