![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Tüm. Biraz lütfen yardıma ihtiyacım var! Benim bilgisayarda bir sorun var. An i üzerinde geçiş gibi bir mavi ekran için hangi don't understand tüm komik bilgilerle devam ediyor. Sanırım bu sorun bilgisayarı yeniden biçimlendirme ile çözüldü alabilir söylendi. Bu ne yaptı ve işe yaradı, kadar i belki tekrar 4. veya 5. kez bu açık ve tekrar mavi ekran gitti. Herkes lütfen yardımcı olabilir. Teşekkürler. Maks |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Bir BSOD veya ölüm mavi ekran şeylerin bir çok tarafından bu potansiyel olarak yardımcı olabilir neden olabilir ama biz de sizden biraz yardıma ihtiyacı olacak. Bir göz atın burada Eğer bütün yardımcı olur ve hatta bu biraz da daraltmak Mayıs etmez bakın. Son olarak, özür dilemek hiç kimse size geri er var.
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Dostum, Bu bilgiler bana verdi ve ben bunu çözmek görmek olacak baktım. Harika Bilgiler verdi. Teşekkürler. Maks Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herhangi bir şans Max?
| |||
| |||
| Ayrıca BSOD otomatik elde edebilirsiniz en analiz Microsoft Çevrimiçi Kilitlenme Çözümlemesi. Ise, size analizi için bu siteye hata raporu yükleyebilirsiniz Microsoft Windows kullanarak Bir Mavi Ekran kazasında olay veya Dur hatası deneyim. BSODs Diğer burada hakkında http://www.winvistaclub.com/tips.html |