menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Modré obrazovky a Lockups

Reply

Thread Nástroje
Old 22. května 2009, 12:52
dmb
Nový člen skupiny

Moje žena je čtyři roky stará-počítače začaly zažívá modré obrazovky smrti a náhodný lockups dříve v tomto týdnu. Zdá se, náhodný - někdy se vám stalo, pár minut po spuštění, zatímco jindy se zdá být v pořádku hodiny. I don't get jakékoliv informace, když zapadne nahoru - na obrazovce se zastaví aktualizaci a všechny vstupní zařízení přestane fungovat. Mám řetězec minidumps od modré obrazovky, i když.

Jeden z dřívějších modré obrazovky se zdála být způsobeno revo.sys, její zvukové ovladače, které jsem přeinstalovat. Od té doby se všichni zdají být jedním z několika pádům, převážně tyto:

Bugcheck 1000007F (d, 0, 0, 0)
Pravděpodobně způsobena: nv4_mini.sys (nv4_mini + b82ba)

Bugcheck 100000D1, (c, 5, 1, f74ba5f7)
Pravděpodobně způsobena: Atapi.sys (atapi! IdePortNotification + E3)

Zde je to, co jsem se pokusil, pokud:
  • Vyjmout a znovu nainstalovat ovladače grafických karet
  • Memtest běžel
  • Běžel scandisk při startu
  • Souzen každý z RAM karet sama (má 2)
  • Disconnected non-základní složky zůstává pouze pevný disk a grafickou kartu, připojené
Její teplota procesoru se pohybuje okolo 65-70, což je docela horko. Četl jsem, že Pentium 4 Prescott je náchylný na to, že ačkoli.

Systém Specs:
  • Windows XP SP3
  • Asus P4P800 SE, základní deska
  • Pentium 4 Prescott 3,0 Ghz
  • 2 x 512 MB Corsair DDR 400
  • XFX GeForce 6800 AGP video karty
Jsem připojený k minidumps stejně. Každý, kdo má nějaké poznatky nebo nápady, co můžu vyzkoušet? Znamená to zvuk jako hardware nebo software / ovladače téma?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.