μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Μπλε Οθόνη και Lockups

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22ης Μαΐου 2009, 12:52
DMB
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μπλε Οθόνη και Lockups

Η γυναίκα μου τέσσερις ετών άρχισε να βιώνει υπολογιστή μπλε οθόνες του θανάτου και του τυχαίου lockups νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Φαίνεται τυχαία - μερικές φορές αυτό θα συμβεί σε λίγα λεπτά μετά την εκκίνηση, ενώ άλλες φορές φαίνεται καλά για την ώρα. Εγώ δεν φέρει οποιαδήποτε πληροφορία, όταν κλειδαριές μέχρι - την οθόνη και σταματά την ενημέρωση όλων συσκευές εισόδου παύουν να εργάζονται. Έχω μια σειρά minidumps από το μπλε οθόνες, όμως.

Μία από τις παλαιότερες οθόνες μπλε φαίνεται να οφείλονταν σε revo.sys, ο ήχος τους οδηγούς, την οποία επανεγκατασταθεί. Από τότε, όλοι φαίνεται να είναι ένα από τα λίγα ατυχήματα, κυρίως αυτών:

BugCheck 1000007F, (δ, 0, 0, 0)
Μάλλον οφείλεται σε: nv4_mini.sys (nv4_mini + b82ba)

BugCheck 100000D1, (γ, 5, 1, f74ba5f7)
Μάλλον οφείλεται σε: Atapi.sys (atapi! IdePortNotification + e3)

Να τι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής:
  • Αφαίρεση και επανεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης κάρτας οθόνης
  • Ran Memtest
  • Ran scandisk κατά την εκκίνηση
  • Προσπαθήσαμε κάθε μία από τις κάρτες μνήμης RAM από τον ίδιο (έχει 2)
  • Αποσυνδέθ μη ουσιώδη στοιχεία αφήνοντας μόνο σκληρό δίσκο και κάρτα οθόνης που συνδέονται
Η θερμοκρασία της CPU είναι περίπου 65-70, η οποία είναι αρκετά ζεστό. Έχω διαβάσει ότι ο Pentium 4 Prescott είναι επιρρεπή σε αυτό, όμως.

Χαρακτηριστικά Συστήματος:
  • Windows XP SP3
  • Asus P4P800 SE μητρική πλακέτα
  • Pentium 4 Prescott 3,0 Ghz
  • 2 x 512 MB DDR Corsair 400
  • XFX GeForce 6800 AGP κάρτα βίντεο
Έχω την συνημμένη minidumps επίσης. Όποιος έχει κάποια ιδέα ή ιδέες για το τι μπορώ να προσπαθήσω; Μήπως αυτό ακούγεται σαν ένα υλικό ή λογισμικό / οδηγό το θέμα;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
World of Warcraft Lockups μέχρι Παράθυρο 7 johnaast PC & Console Gaming 2 28 Μαΐου 2009 14:40
Παλιά δεν PC θα Boot - Πολλές Μπλε Οθόνη Είναι Kill actionlover Λειτουργικά συστήματα Windows 41 30 Νοε 2008 12:50
Μπλε Οθόνη RB211 Γενικά Λογισμικό Chat 15 31 Ιαν 2008 04:18
Δύο οθόνες σε ένα; Emrys88 Multimedia & Codecs 2 19 Ιουλ 2007 09:44
My RED Οθόνες m7md77 Κάρτες Γραφικών & Monitors 7 23η Μαΐου 2007 05:07
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.