manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Plava ekrani i Lockups

Reply

Thread Tools
Old 22 svi 2009, 12:52
dmb
Novi član grupe

Default Plava ekrani i Lockups

Moja žena je četiri godine stari kompjuter počeli doživljava plave ekrane smrti i slučajnih lockups ranije ovaj tjedan. Čini slučajnih - ponekad će se dogoditi nekoliko minuta nakon pokretanja, dok drugi puta se čini u redu satima. JA dont 'dobiti bilo koje informacije, kada je zaglavi - zaslon zaustavlja nadopunjavanje i svi uređaji prestaju raditi. JA dont imati niz minidumps iz plave ekrane, ipak.

Jedan od ranijih plave ekrane ukaza biti uzrokovan revo.sys, njen zvuk drivera, koje sam reinstalled. Od tada, sve one, čini se da je jedna od nekoliko crashes, uglavnom ove:

BugCheck 1000007F, (d, 0, 0, 0)
Vjerojatno bio uzrokovan: nv4_mini.sys (nv4_mini + b82ba)

BugCheck 100000D1, (c, 5, 1, f74ba5f7)
Vjerojatno bio uzrokovan: Atapi.sys (ATAPI! IdePortNotification + e3)

Evo što sam pokušao Dosad:
  • Odstranjena reinstalled i video kartice vozača
  • Ran Memtest
  • Ran ScanDisk pri pokretanju
  • Pokušali svaki od RAM-cards sama (ona ima 2)
  • Prekinute neesencijalan komponente ostavljajući samo hard disk i video kartice spojen
Njezina CPU temperatura je oko 65-70, što je prilično vruća. Ja sam pročitao da je Pentium 4 Prescott je sklona da je, ipak.

Specifikacije sustava:
  • Windows XP SP3
  • Asus matična ploča P4P800 SE
  • Pentium 4 Prescott 3,0 GHz
  • 2 x 512 MB DDR 400 gusar
  • XFX GeForce 6800 AGP grafičku karticu
Sam priključena na minidumps as well. Svatko ima neke ideje ili uvid o tome što ja mogu probati? Da li to zvuk poput hardver ili softver / driver problem?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
World of Warcraft Lockups prozor 7 johnaast PC & konzole Igre 2 28. svibanj 2009 14:40
Stare PC Won't Boot - Mnoge Plava ekrani Ubiti On actionlover Windows Operating Systems 41 30. studeni 2008 12:50
Plava ekrani RB211 Općenito Software Chat 15 31 siječanj 2008 04:18
Dva u jednom ekranima? Emrys88 Multimedija i kodeci 2 19. srpnja 2007 09:44
Moj ekrani RED m7md77 Graphics Cards & Monitors 7 23. svibanj 2007 05:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.