kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Blue Screens és Lockups

Reply

Téma eszközök
Old Május 22 2009, 12:52
DMB
Új tag Csoport

Default Blue Screens és Lockups

A feleségem négy évesen kezdte a számítógép képernyőjén gyorsjavítást kék halál és a véletlen lockups korábban a héten. Úgy tűnik, véletlenszerűen - néha meg fog történni indítása után pár perccel fel, míg más alkalommal úgy tűnik, rendben van az óra. Én nem kap semmilyen információt, ha elakad - a képernyő frissítése leáll, és az összes bemeneti eszköz nem működik. Van egy csomó minidumps a kék képernyő van.

Az egyik a korábbi kék képernyőn megjelent okozta revo.sys, s hang-meghajtókat, amit újratelepíteni. Azóta, hogy minden úgy tűnik, hogy egy pár összeomlik, főként ezek:

BugCheck 1000007F, (d, 0, 0, 0)
Valószínűleg okozta: nv4_mini.sys (nv4_mini + b82ba)

BugCheck 100000D1, (C, 5, 1, f74ba5f7)
Valószínűleg okozta: Atapi.sys (atapi! IdePortNotification + E3)

Itt van, mit próbáltam eddig:
  • Eltávolítani és újratelepíteni videokártya illesztőprogramok
  • Ran Memtest
  • Ran ScanDisk induláskor
  • Megpróbáltam mind a memória kártya is (eddig 2)
  • Disconnected nem lényeges alkatrészek elhagyása csak merevlemezt és video kártya csatlakozik
Her CPU hőmérséklet 65-70 körül van, ami elég forró. Olvastam, hogy a Pentium 4 Prescott is hajlamos, hogy mégis.

System Specs:
  • Windows XP SP3
  • Asus P4P800 SE alaplap
  • Pentium 4 Prescott 3,0 Ghz
  • 2 x 512 MB Corsair DDR 400
  • XFX GeForce 6800 AGP videókártya
Én csatolt minidumps is. Bárki, aki egy kis betekintést, vagy ötleteket, mit lehet próbálni? Vonatkozik-e a hangot, mint a hardver vagy szoftver / driver probléma?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
World of Warcraft Lockups up ablak 7 johnaast PC és konzol játékok 2 28. május 2009 14:40
Régi PC Won't Boot - Sok Blue Screens megölni actionlover A Windows operációs rendszerek 41 30. november 2008 12:50
Blue Screens RB211 General Chat szoftver 15 31. január 2008 04:18
Két képernyőn egy? Emrys88 Multimédia és kodekek 2 19. július 2007 09:44
Saját Screens RED m7md77 Grafikus kártyák és monitorok 7 23. május 2007 05:07
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.