פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

כחול ו Lockups Screens

Reply

שרשרת כלים
Old 22 במאי 2009, 12:52
dmb
קבוצת חברות חדשות

אשתי של ארבעה בן המחשב התחילו בעיות מסכים כחולים של מקרי מוות ו lockups קודם לכן השבוע. נראה אקראי - לפעמים זה יהיה לקרות אחרי כמה דקות מתחילה למעלה, בעוד פעמים אחרות זה נראה בסדר במשך שעות. אני לא מקבל שום מידע כאשר הוא נועל את - המסך מפסיק לעדכן וכל התקני קלט להפסיק לעבוד. יש לי מחרוזת של minidumps מן Blue המסכים, למרות.

אחד מסך כחול קודם לכן נראה להיגרם על ידי revo.sys, אותה קול נהגים, שאני מחדש. מאז, הם נראים כל אחד כדי להיות כמה קריסות, בעיקר אלה:

BugCheck 1000007F, (d, 0, 0, 0)
הבעיה נגרמה בשל: nv4_mini.sys (nv4_mini + b82ba)

BugCheck 100000D1, (C, 5, 1, f74ba5f7)
הבעיה נגרמה בשל: Atapi.sys (ATAPI! IdePortNotification + e3)

הנה מה ניסיתי עד כה:
  • הוסר ואת מנהלי ההתקן של כרטיס הווידאו מחדש
  • רן Memtest
  • רן סורק בהפעלה
  • נעשה ניסיון של כל כרטיסי זיכרון RAM של עצמה (יש לה 2)
  • מנותק רכיבים שאינם חיוניים ומשאיר רק הכונן הקשיח או כרטיס המסך מחובר
מעבד את הטמפ 'היא בסביבות 65-70, שהוא די חם. קראתי את זה פנטיום 4 Prescott הוא נוטה לכך, אם כי.

מערכת מפרט:
  • Windows XP SP3
  • ASUS P4P800 SE לוח האם
  • פנטיום 4 Prescott 3.0 Ghz
  • 2 x 512 MB Corsair DDR 400
  • XFX GeForce 6800 AGP כרטיס הווידאו
ביצעתי את minidumps מצורף גם כן. כל אחד צריך קצת הבנה או רעיונות מה אני יכול לנסות? האם זה נשמע כמו חומרה או תוכנה / נהג הבעיה?
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.