mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Blue Ekranai ir Lockups

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 22, 2009, 12:52
DMB
Naujas Narys

Default Blue Ekranai ir Lockups

Mano žmonos ketverių metų kompiuteris pradėjo išgyvena Blue Screen of Death ir atsitiktinių lockups anksčiau šią savaitę. Atrodo atsitiktiniai - kartais it'll happen keletą minučių po pradžios, nors ir kartais atrodo, kad gerai valandas. I don't get bet kokią informaciją, kai ji blokuoja - ekranas stotelių atnaujinimo ir visus įvesties įrenginiai nustoja dirbti. Aš turiu iš minidumps seka iš mėlynos ekranus, nors.

Vienas iš ankstesnių Blue ekranuose pasirodė sukelia revo.sys, savo garso tvarkykles, kurias aš iš naujo. Nuo tada, jie visi atrodo kaip viena iš kelių avarijų, dažniausiai tokie:

BugCheck 1000007F, (d, 0, 0, 0)
Tikriausiai sukelia: nv4_mini.sys (nv4_mini + b82ba)

BugCheck 100000D1, (c, 5, 1, f74ba5f7)
Tikriausiai sukelia: Atapi.sys (ATAPI! IdePortNotification + E3)

Here's what I've tried iki šiol:
  • Nuimti ir iš naujo įdiegti vaizdo plokštės tvarkyklės
  • Ran Memtest
  • Ran ScanDisk paleidžiant
  • Bandė kiekvieno RAM korteles pati (ji turi 2)
  • Atjungtas neesminės sudedamosios dalys paliekant tik kietąjį diską ir vaizdo plokštės prijungti
Jos CPU temperatūra yra apie 65-70, o tai gana karšta. Aš perskaičiau, kad "Pentium 4 Prescott yra linkę, kad, nors.

Svaidytuvo:
  • Windows XP SP3
  • Asus P4P800 SE plokštės
  • Pentium 4 Prescott 3,0 Ghz
  • 2 x 512 MB Corsair DDR 400
  • XFX GeForce 6800 AGP vaizdo plokštė
Aš pridedamas minidumps taip pat. Kiekvienas yra šiek tiek supratimo ar idėjų, ką aš galiu pabandyti? Ar tai, kaip įrenginių ar programinės įrangos garso / vairuotojas problema?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
World of Warcraft Lockups langas 7 johnaast PC & konsolės Žaidimai 2 Gegužė 28, 2009 14:40
Senas PC won't boot - Daug Blue Screen jį nužudyti actionlover Windows "operacinės sistemos 41 Lapkritis 30, 2008 12:50
Blue Screen RB211 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 15 31 sausis 2008 04:18
Du ekranai vienas? Emrys88 Multimedia & Codecs 2 19 liepa 2007 09:44
Mano Ekrano RED m7md77 Graphics Cards & Monitoriai 7 Gegužė 23, 2007 05:07
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.