mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Blue Screens un Lockups

Reply

Thread Tools
Old Maijs 22, 2009, 12:52
DMB
New Member Group

Manas sievas četrus gadus veco datoru sāka saskaras ar zilu ekrānu, nāvi un izlases lockups agrāk šonedēļ. Šķiet, izlases - dažkārt tas būs notikt dažas minūtes pēc uzsākšanu, kamēr citas reizes tā šķiet labi stundām. I don't get any informāciju, ja tā slēdzenes up - ekrāns pieturas atjaunināšanu un visu ievades ierīces pārstāj strādāt. Man ir no minidumps virknes no zilo ekrānu, though.

Viens no agrāk zilo ekrānu šķita, ko izraisa revo.sys, viņas skaņas draiveri, ko es pārinstalēta. Kopš tā laika viņi visi šķiet ir viena no dažām avārijām, galvenokārt šiem:

BugCheck 1000007F, (d, 0, 0, 0)
Droši vien, ko izraisījuši: nv4_mini.sys (nv4_mini + b82ba)

BugCheck 100000D1, (c, 5, 1, f74ba5f7)
Droši vien, ko izraisījuši: atapi.sys (ATAPI! IdePortNotification + E3)

Here's what I've tried līdz šim:
  • Noņem un pārinstalēta video kartes draiveri
  • Ran Memtest
  • Ran scandisk pie startēšanas
  • Centās katru RAM karšu sevi (viņa 2)
  • Atvienot bez būtiskas sastāvdaļas, atstājot tikai cieto disku un video karti saistīts
Viņas CPU temperatūra ir ap 65-70, kas ir diezgan karsta. Esmu lasījusi, ka Pentium 4 Prescott ir tendence, ka, though.

System Specs:
  • Windows XP SP3
  • Asus P4P800 SE motherboard
  • Pentium 4 Prescott 3.0 Ghz
  • 2 x 512 MB Corsair DDR 400
  • XFX Geforce 6800 AGP video kartes
Esmu pievienots minidumps kā labi. Kāds ir ieskatu vai idejas par to, ko es varu mēģināt? Vai tas izklausīsies aparatūras vai programmatūras / vadītāja jautājums?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.