menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Modré obrazovky a Lockups

Reply

Thread Tools
Old 22. mája 2009, 12:52
DMB
Nový člen skupiny

Default Modré obrazovky a Lockups

Moja žena je štyri roky stará-počítače začali zažíva modré obrazovky smrti a náhodný lockups skôr v tomto týždni. Zdá sa, náhodný - niekedy sa vám stalo, pár minút po spustení, zatiaľ čo inokedy sa zdá byť v poriadku hodiny. Nechcem get akékoľvek informácie, keď zapadne hore - na obrazovke sa zastaví aktualizáciu a všetky vstupné zariadenia prestane fungovať. Mám reťazec minidumps od modrej obrazovky, aj keď.

Jeden z predchádzajúcich modrej obrazovky sa zdala byť spôsobené revo.sys, jej zvukové ovládače, ktoré som preinštalovať. Od tej doby sa všetci zdajú byť jedným z niekoľkých pádom, prevažne tieto:

Bugcheck 1000007F (d, 0, 0, 0)
Pravdepodobne spôsobená: nv4_mini.sys (nv4_mini + b82ba)

Bugcheck 100000D1, (c, 5, 1, f74ba5f7)
Pravdepodobne spôsobená: Atapi.sys (atapi! IdePortNotification + E3)

Tu je to, čo som sa pokúsil, ak:
  • Vybrať a znova nainštalovať ovládače grafických kariet
  • Memtest běžel
  • Běžel scandisk pri štarte
  • Súdený každý z RAM kariet sama (má 2)
  • Disconnected non-základné zložky zostáva iba pevný disk a grafickú kartu, pripojené
Jej teplota procesoru sa pohybuje okolo 65-70, čo je docela horko. Čítal som, že Pentium 4 Prescott je náchylný na to, že hoci.

Systém Specs:
  • Windows XP SP3
  • Asus P4P800 SE, základná doska
  • Pentium 4 Prescott 3,0 Ghz
  • 2 x 512 MB Corsair DDR 400
  • XFX GeForce 6800 AGP video karty
Som pripojený k minidumps rovnako. Každý, kto má nejaké poznatky alebo nápady, čo môžem vyskúšať? Znamená to zvuk ako hardware alebo software / ovládače tému?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
World of Warcraft Lockups hore Window 7 johnaast PC a herné konzoly 2 28. mája 2009 14:40
Staré PC Nebude Zavádzacia - rad Blue Uvádza zabiť actionlover Operačné systémy Windows 41 30. novembra 2008 12:50
Blue Uvádza RB211 Všeobecné Software Chat 15 31. január 2008 04:18
Dve obrazovky v jednej? Emrys88 Multimedia & Kodeky 2 19. júla 2007 09:44
Moja Uvádza RED m7md77 Graphics Cards & Monitory 7 23. mája 2007 05:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.