менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Сині екрани і Зависання

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 травня 2009, 12:52
DMB
Нові члени групи

Default Сині екрани і Зависання

Моя дружина чотирирічна дитина комп'ютер почав відчувають синій екран смерті і випадкової блокування на початку цього тижня. Здається, випадковим чином - іноді це станеться через кілька хвилин після запуску, а другий раз здається, добре протягом кількох годин. Я не отримую жодної інформації, коли воно блокує - екран зупиняє оновлення і всі вхідні пристрої перестають працювати. У мене є рядок мінідампов від блакитних екранів, однако.

Один з ранніх синіх екранів, як видається, викликані revo.sys, її звуковий драйвер, який я перевстановити. З тих пір всі вони є одним з декількох аварій, в основному це:

BugCheck 1000007F, (D, 0, 0, 0)
Ймовірно, викликані: nv4_mini.sys (nv4_mini + b82ba)

BugCheck 100000d1, (C, 5, 1, f74ba5f7)
Ймовірно, викликані: Atapi.sys (ATAPI! IdePortNotification + E3)

Вот что я намагався досі:
  • Видалити і перевстановити драйвери відеокарти
  • Ран MemTest
  • Ран ScanDisk при запуску
  • Спроба кожної з карт пам'яті саме по собі (вона має 2)
  • Disconnected несуттєві компоненти залишивши тільки жорсткого диска і відеокарти пов'язані
Її температура процесора становить близько 65-70, що є досить жарко. Я читав, що Pentium 4 Prescott схильний до цього, однак.

Система характеристики:
  • Windows XP SP3
  • Asus P4P800 SE плати
  • Pentium 4 Prescott 3,0 ГГц
  • 2 х 512 Мб Corsair DDR 400
  • XFX GeForce 6800 AGP відеокарта
Я надає мінідампов також. Будь-яке мають деяке уявлення або ідеї про те, що я можу спробувати? Чи означає це звучить як апаратного або програмного забезпечення / питання?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.