![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Може ли някой, моля да ми помогне. Аз имам резервен компютър, който изпълнява Windows 98 Second Edition. Напоследък тя е като посланията на обувка неуспех. Правейки това, което той ми казва, чрез вкарване на диск за зареждане не работи. Опитах се преинсталиране на Windows, тя все още е едно и също нещо. Но ... ако Оставих го за няколко дни и да се премине отново, че ще заредите добре и работи за няколко минути, преди замразяване, а след това се връщам към обувка неуспех, когато се опитах да се върна на. Това е трудно дори да стигне до съобщение обувка неуспех. Компютърни пръчки и аз трябва да натиснете, за да избягат дори опит зареждане. И сега дори не може да се опитат да преинсталирате Windows, както Получавам съобщението: Грешка # 1826 Свободно място не е намерено: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това звучи като на твърдия диск може да бъде умиращи или мъртви.
Ако можете да си ръце на резервен диск, без да харчите пари, опитайте вместо шофиране и да видите дали това го решава. PS Аз съм високомерен ти трябва оригинален компактдиск и W98 Старт флопи диска нали? .... не диск за възстановяване Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Много благодаря! Да, има оригинален компактдиск и флопи. Означава много за да бъдат пуснати на прав път, вместо да дърпа косата ми опитват да отгатнат какво нещо е до:) Благодаря отново, Мари |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Диск Обувка Неспазването, Вмъкване система диск и натиснете Въведи | joebeaven | Дискове & сменяемите носители | 10 | 18 Март 2009 17:39 |
| Мишка с ума от неговия собствен! | прости Стю | Общи Хардуер Чат | 11 | 20 март, 2008 07:01 |
| NTDLR липсващи BOOT диск FAILURE | Alantrini | Windows операционни системи | 9 | 16-то ноември 2007 20:38 |
| Първо XP Инсталирайте; диск Обувка Неспазването. САТАНА HDD | mosseye | Windows операционни системи | 3 | 21-ви септември 2007 04:59 |
| Обувка проблем с възможна хардуерна недостатъчност | theoyah | Общи Хардуер Чат | 2 | 10 Авг 2007 10:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |