![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Může někdo prosím, pomoz mi. I have a back-up počítač se systémem Windows 98 Second Edition. V poslední době to bylo dávat zprávy o selhání spouštění. Dělá, co mi říká, že vložením zaváděcí disk nefunguje. Zkoušel jsem znovu nainstalovat windows, ale pořád to samé. Ale ... když jsem ho za pár dní a přepnutí zpět, to by nakládat ok a práce na pár minut před zmrazením a pak se vracet k bota selhání, když jsem se snažil dostat zpátky. Je těžké se dostaneme až k bota zprávy selhání. Počítačové tyčinky a musím tisku uniknout, aby byla ještě pokus o nakládání se. A teď jsem si ani k pokusu přeinstalovat systém Windows, jak Dostávám hlášení: Error # 1826 Free Space not found: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to, jako pevný disk může být umírající nebo mrtví.
Pokud můžete dostat své ruce na náhradní pohon, bez utrácení peněz, zkuste výměnou jednotky a uvidíme, jestli to vyřeší. PS Předpokládám, že máte originální CD W98 a Start Up Floppy disk, ano? .... ne Disk pro zotavení Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Many thanks! Ano, mají originální CD a diskety. Znamená hodně být kladen na správné cestě, místo toho, pulling my hair snaží se uhodnout, co je na věc:) Díky ještě jednou, Marie |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Disk Zavádecí Nedodržení, vložte systémový disk a stiskněte Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. března 2009 17:39 |
| Myš s ohledem na jeho vlastní! | jednoduchý stu | Obecné Hardware Chat | 11 | 20. březen 2008 07:01 |
| NTDLR chybí BOOT DISK SELHÁNÍ | Alantrini | Operační systémy Windows | 9 | 16. listopadu 2007 20:38 |
| První XP Instalace; Disk Zavádecí Porucha. SATA HDD | mosseye | Operační systémy Windows | 3 | 21. Září 2007 04:59 |
| Zavádecí problém s možným selháním hardware | theoyah | Obecné Hardware Chat | 2 | 10. srpen 2007 10:27 |
| Thread Nástroje | |
| |