μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Αποτυχία εκκίνησης. Ο υπολογιστής μου έχει υπόψη του τις δικές του: (

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Νοεμβρίου 2007, 23:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Αποτυχία εκκίνησης. Ο υπολογιστής μου έχει υπόψη του τις δικές του: (

Hi all,

Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει. Έχω ένα εφεδρικό υπολογιστή που εκτελεί τα Windows 98 Second Edition. Προσφάτως δίνει μηνύματα της αποτυχίας εκκίνησης. Κάνει ό, τι μου λέει με την εισαγωγή του δίσκου εκκίνησης δεν λειτουργεί. Δοκίμασα επανεγκατάσταση των Windows? Έκανε ακόμα το ίδιο πράγμα. Αλλά ... αν μου έφυγε για λίγες μέρες και επανέρχεται για, θα φορτίο μέχρι το ok και την εργασία για λίγα λεπτά πριν από την κατάψυξη, και στη συνέχεια, επιστρέφοντας στην αποτυχία εκκίνησης όταν προσπάθησα να γυρίσω σε.

Είναι δύσκολο ακόμη και να πάρει το μήνυμα αποτυχία εκκίνησης. Υπολογιστή μπαστούνια και έχω να πιέσουν διαφυγής για να γίνει ακόμη προσπάθεια φόρτωσης επάνω.

Και τώρα δεν μπορώ καν να προσπαθήσουμε να επανεγκαταστήσετε τα Windows, όπως Παίρνω το μήνυμα: Σφάλμα # 1826 Free Space δεν βρέθηκε: (
Old 19 Νοέμβρη του 2007, 06:21
Ομάδα Δωρητών

Μοιάζει με την σκληρός δίσκος μπορεί να πεθαίνουν ή νεκρός.

Εάν μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε μια εφεδρική μονάδα, δεν δαπανώνται χρήματα, δοκιμάστε την αντικατάσταση της μονάδας και να δούμε εάν αυτό επιλύει.

PS
Είμαι υποθέτοντας έχετε ένα πρωτότυπο W98 CD και Εκκίνησης δισκέτας ναι; .... Δεν Δίσκο Recovery

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 19 Νοέμβρη του 2007, 13:57
Νέο Μέλος Ομάδα

Σας ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχει το αρχικό CD και δισκέτα. Σημαίνει πολλά για να τεθεί σε καλό δρόμο, αντί να τραβά τα μαλλιά μου προσπαθώντας να μαντέψουν τι πράγμα είναι μέχρι:)

Ευχαριστώ και πάλι,
Μαρία
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.