![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all,
Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει. Έχω ένα εφεδρικό υπολογιστή που εκτελεί τα Windows 98 Second Edition. Προσφάτως δίνει μηνύματα της αποτυχίας εκκίνησης. Κάνει ό, τι μου λέει με την εισαγωγή του δίσκου εκκίνησης δεν λειτουργεί. Δοκίμασα επανεγκατάσταση των Windows? Έκανε ακόμα το ίδιο πράγμα. Αλλά ... αν μου έφυγε για λίγες μέρες και επανέρχεται για, θα φορτίο μέχρι το ok και την εργασία για λίγα λεπτά πριν από την κατάψυξη, και στη συνέχεια, επιστρέφοντας στην αποτυχία εκκίνησης όταν προσπάθησα να γυρίσω σε. Είναι δύσκολο ακόμη και να πάρει το μήνυμα αποτυχία εκκίνησης. Υπολογιστή μπαστούνια και έχω να πιέσουν διαφυγής για να γίνει ακόμη προσπάθεια φόρτωσης επάνω. Και τώρα δεν μπορώ καν να προσπαθήσουμε να επανεγκαταστήσετε τα Windows, όπως Παίρνω το μήνυμα: Σφάλμα # 1826 Free Space δεν βρέθηκε: ( |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μοιάζει με την σκληρός δίσκος μπορεί να πεθαίνουν ή νεκρός.
Εάν μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε μια εφεδρική μονάδα, δεν δαπανώνται χρήματα, δοκιμάστε την αντικατάσταση της μονάδας και να δούμε εάν αυτό επιλύει. PS Είμαι υποθέτοντας έχετε ένα πρωτότυπο W98 CD και Εκκίνησης δισκέτας ναι; .... Δεν Δίσκο Recovery Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
|
|||
|
|||
|
Σας ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχει το αρχικό CD και δισκέτα. Σημαίνει πολλά για να τεθεί σε καλό δρόμο, αντί να τραβά τα μαλλιά μου προσπαθώντας να μαντέψουν τι πράγμα είναι μέχρι:)
Ευχαριστώ και πάλι, Μαρία |