manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Boot Failure. Moje računalo ima svoje vlastite misli: (

Reply

Thread Tools
Old 18. studenog 2007, 23:12
Novi član grupe

Bok svima,

Može netko ugoditi pomoć mene. Imam back-up računar taj runs Windows 98 Second Edition. U posljednje vrijeme to je bio davanje poruke čizma neuspjeh. Radiš ono što mi govori umetanjem boot disk ne radi. Pokušao sam reinstalirati Windows, ona još uvijek nije ista stvar. Ali ... ako sam ga ostavio za nekoliko dana i prebacio na leđa, ona će natrpati u redu i raditi za nekoliko minuta prije smrzavanja, a onda ide natrag na čizma neuspjeh kada sam pokušao da biste dobili leđa na.

To je teško čak i doći do poruku čizma neuspjeh. Računalne štapovi i ja morati pritisnuti pobjeći kako bi ga čak i pokušaj se učitava.

I sada ne mogu ni pokušati reinstalirati Windows, kao što sam ja držati uzimajući poruka: Error # 1826 Slobodan prostor not found: (
Old 19. studenog 2007, 06:21
Donatorska Grupa

To zvuči poput tvrdog diska svibanj biti umiranje ili mrtav.

Ako možete dobiti vaše ruke na rezervne voziti, bez trošenja novaca, pokušajte zamijeniti disk i vidjeti ako to ne riješi.

PS
Ja sam uz pretpostavku da imate originalne CD-W98 i Start Up disketa yes? .... Ne Recovery Disk

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 19. studenog 2007, 13:57
Novi član grupe

Mnogobrojan hvala! Da, imaju originalni CD i diskete. Puno znači biti stavljen na pravom putu, umjesto vuče moje kose pokušavajući pogoditi ono što je stvar do:)

Hvala opet,
Marie
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.