![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Može netko ugoditi pomoć mene. Imam back-up računar taj runs Windows 98 Second Edition. U posljednje vrijeme to je bio davanje poruke čizma neuspjeh. Radiš ono što mi govori umetanjem boot disk ne radi. Pokušao sam reinstalirati Windows, ona još uvijek nije ista stvar. Ali ... ako sam ga ostavio za nekoliko dana i prebacio na leđa, ona će natrpati u redu i raditi za nekoliko minuta prije smrzavanja, a onda ide natrag na čizma neuspjeh kada sam pokušao da biste dobili leđa na. To je teško čak i doći do poruku čizma neuspjeh. Računalne štapovi i ja morati pritisnuti pobjeći kako bi ga čak i pokušaj se učitava. I sada ne mogu ni pokušati reinstalirati Windows, kao što sam ja držati uzimajući poruka: Error # 1826 Slobodan prostor not found: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To zvuči poput tvrdog diska svibanj biti umiranje ili mrtav.
Ako možete dobiti vaše ruke na rezervne voziti, bez trošenja novaca, pokušajte zamijeniti disk i vidjeti ako to ne riješi. PS Ja sam uz pretpostavku da imate originalne CD-W98 i Start Up disketa yes? .... Ne Recovery Disk My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Mnogobrojan hvala! Da, imaju originalni CD i diskete. Puno znači biti stavljen na pravom putu, umjesto vuče moje kose pokušavajući pogoditi ono što je stvar do:) Hvala opet, Marie |