kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Boot Failure. A számítógép egy elme a saját: (

Reply

Téma eszközök
Old November 18, 2007, 23:12
Új tag Csoport

Default Boot Failure. A számítógép egy elme a saját: (

Hi all,

Tud valaki kérem, segítsen nekem. Nekem van egy back-up számítógépen fut Windows 98 második kiadás. Később már ami üzeneteit boot hiba. Mit csinál, azt mondja, és kiegészítette a rendszerindító lemez nem működik. Megpróbáltam újratelepíteni a Windows, ez még mindig nem ugyanaz a dolog. De ... ha hagytam egy pár napra, és vissza kapcsolva, akkor rendben van, és terhelés-ig dolgozzon ki egy pár percre fagyasztás előtt, majd visszatér a boot hiba amikor megpróbáltam visszatérni.

Nehéz is eljut a boot hiba üzenetet. Számítógépes hordozón és Nekem van-hoz sajtó menekülési hogy még kísérletet rakodási.

És most még csak nem is próbálja meg újratelepíteni a Windows, amint azt az üzenetet kapom: Error # 1826 Szabad hely nem található: (
Old November 19, 2007, 06:21
Donor Group

Úgy hangzik, mint a merevlemez lehet, haldoklik vagy meghalt.

Ha tudod kap-a kezek-ra egy tartalék meghajtó nélküli pénzköltés, próbálja meg a meghajtó cseréjével és nézd meg, ez megoldja azt.

PS
Én feltételezve, hogy van egy eredeti CD-n és W98 Start Up Floppy disk igen? .... Nem Recovery Disk

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old November 19, 2007, 13:57
Új tag Csoport

Sok köszönet! Igen, megvan az eredeti CD-n és floppyn. Olyan sokat kell fektetni a helyes úton ahelyett, hogy húzza a hajam, próbáltam kitalálni, mi a dolog úgy áll fel:)

Thanks again,
Marie
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.