![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, Tud valaki kérem, segítsen nekem. Nekem van egy back-up számítógépen fut Windows 98 második kiadás. Később már ami üzeneteit boot hiba. Mit csinál, azt mondja, és kiegészítette a rendszerindító lemez nem működik. Megpróbáltam újratelepíteni a Windows, ez még mindig nem ugyanaz a dolog. De ... ha hagytam egy pár napra, és vissza kapcsolva, akkor rendben van, és terhelés-ig dolgozzon ki egy pár percre fagyasztás előtt, majd visszatér a boot hiba amikor megpróbáltam visszatérni. Nehéz is eljut a boot hiba üzenetet. Számítógépes hordozón és Nekem van-hoz sajtó menekülési hogy még kísérletet rakodási. És most még csak nem is próbálja meg újratelepíteni a Windows, amint azt az üzenetet kapom: Error # 1826 Szabad hely nem található: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint a merevlemez lehet, haldoklik vagy meghalt.
Ha tudod kap-a kezek-ra egy tartalék meghajtó nélküli pénzköltés, próbálja meg a meghajtó cseréjével és nézd meg, ez megoldja azt. PS Én feltételezve, hogy van egy eredeti CD-n és W98 Start Up Floppy disk igen? .... Nem Recovery Disk My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Sok köszönet! Igen, megvan az eredeti CD-n és floppyn. Olyan sokat kell fektetni a helyes úton ahelyett, hogy húzza a hajam, próbáltam kitalálni, mi a dolog úgy áll fel:) Thanks again, Marie |