פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

אי אתחול. המחשב שלי יש נפש משל עצמו: (

Reply

שרשרת כלים
Old 18 נובמבר 2007, 23:12
קבוצת חברות חדשות

Default אי אתחול. המחשב שלי יש נפש משל עצמו: (

היי לכולם

מישהו יכול לעזור לי, בבקשה. יש לי גיבוי במחשב שמפעיל Windows 98 Second Edition. בזמן האחרון זה כבר נותן הודעות של כישלון האתחול. עושה מה זה אומר לי על ידי הוספת דיסק אתחול לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש את Windows; זה עדיין לא אותו דבר. אבל ... אם השארתי אותו במשך כמה ימים ועבר חזרה, זה היה להעמיס על אישור עבודה במשך כמה דקות לפני ההקפאה, ולאחר מכן לחזור כישלון האתחול כאשר ניסיתי לחזור על.

קשה אפילו להגיע הכישלון הודעה האתחול. המחשב מקלות אני צריך ללחוץ כדי להפוך אותו לברוח אפילו ניסיון Loading מעלה.

ועכשיו אני אפילו לא יכול לנסות להתקין מחדש את Windows, כמו כל הזמן אני מקבל את ההודעה: Error # 1826 חינם שטח לא נמצא: (
Old 19 נובמבר 2007, 06:21
קבוצת תורמים

זה נשמע כמו הכונן הקשיח יכול להיות גוסס או מת.

אם אתה יכול להשיג את הידיים שלך בכונן הפנוי, בלי להוציא כסף, לנסות החלפת הכונן ולראות אם זה פותר את זה.

נ.ב.
אני מניח שיש לך W98 התקליטור המקורי ו start up תקליטון כן? .... לא דיסק השחזור

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 19 נובמבר 2007, 13:57
קבוצת חברות חדשות

תודה רבה! כן, יש לי את התקליטור המקורי תקליטונים. אומר הרבה כדי להיות שם על המסלול הנכון במקום משיכת השיער מנסה לנחש מה הדבר תלוי שלי:)

שוב תודה,
מארי
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כשל דיסק אתחול, הכנס דיסק המערכת והקש Enter joebeaven כוננים & נשלפת 10 18 מרץ 2009 17:39
עכבר עם דעתך על זה את עצמו! פשוט סטו כללי חומרה צ 'אט 11 20 מרץ 2008 07:01
NTDLR חסר דיסק אתחול כישלון Alantrini מערכות ההפעלה Windows 9 16th נובמבר 2007 20:38
ראשון XP התקן; דיסק אתחול אי. SATA HDD mosseye מערכות ההפעלה Windows 3 21 ספטמבר 2007 04:59
אתחול בעיה אפשרית עם כשל חומרה theoyah כללי חומרה צ 'אט 2 -10 אוגוסט 2007 10:27
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.