![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם מישהו יכול לעזור לי, בבקשה. יש לי גיבוי במחשב שמפעיל Windows 98 Second Edition. בזמן האחרון זה כבר נותן הודעות של כישלון האתחול. עושה מה זה אומר לי על ידי הוספת דיסק אתחול לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש את Windows; זה עדיין לא אותו דבר. אבל ... אם השארתי אותו במשך כמה ימים ועבר חזרה, זה היה להעמיס על אישור עבודה במשך כמה דקות לפני ההקפאה, ולאחר מכן לחזור כישלון האתחול כאשר ניסיתי לחזור על. קשה אפילו להגיע הכישלון הודעה האתחול. המחשב מקלות אני צריך ללחוץ כדי להפוך אותו לברוח אפילו ניסיון Loading מעלה. ועכשיו אני אפילו לא יכול לנסות להתקין מחדש את Windows, כמו כל הזמן אני מקבל את ההודעה: Error # 1826 חינם שטח לא נמצא: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה נשמע כמו הכונן הקשיח יכול להיות גוסס או מת.
אם אתה יכול להשיג את הידיים שלך בכונן הפנוי, בלי להוציא כסף, לנסות החלפת הכונן ולראות אם זה פותר את זה. נ.ב. אני מניח שיש לך W98 התקליטור המקורי ו start up תקליטון כן? .... לא דיסק השחזור המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| תודה רבה! כן, יש לי את התקליטור המקורי תקליטונים. אומר הרבה כדי להיות שם על המסלול הנכון במקום משיכת השיער מנסה לנחש מה הדבר תלוי שלי:) שוב תודה, מארי |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כשל דיסק אתחול, הכנס דיסק המערכת והקש Enter | joebeaven | כוננים & נשלפת | 10 | 18 מרץ 2009 17:39 |
| עכבר עם דעתך על זה את עצמו! | פשוט סטו | כללי חומרה צ 'אט | 11 | 20 מרץ 2008 07:01 |
| NTDLR חסר דיסק אתחול כישלון | Alantrini | מערכות ההפעלה Windows | 9 | 16th נובמבר 2007 20:38 |
| ראשון XP התקן; דיסק אתחול אי. SATA HDD | mosseye | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 21 ספטמבר 2007 04:59 |
| אתחול בעיה אפשרית עם כשל חומרה | theoyah | כללי חומרה צ 'אט | 2 | -10 אוגוסט 2007 10:27 |
| שרשרת כלים | |
| |