mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Boot Failure. Mano kompiuteris turi savo galvoje: (

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 18, 2007, 23:12
Naujas Narys

Default Boot Failure. Mano kompiuteris turi savo galvoje: (

Hi all,

Can someone please help me. Turiu atsarginę kompiuterio, kuriame veikia Windows 98 Second Edition. Pastaruoju metu ji teikė pranešimus dėl paleidimo nepakankamumas. Ką jis man sako, įterpiant įkrovos diską neveikia. Bandžiau įdiegti Windows, jis vis tiek padarė tą patį. Bet ... jei man paliko jį po kelių dienų ir vėl sugrąžinti, tai apkrova iki Gerai ir dirbti keletą minučių iki užšalimo, o tada grįžta į įkrovos nepakankamumas, kai bandė gauti atgal.

Sunku net pereiti į įkrovos nepakankamumas žinutę. Kompiuterių lazdos ir turiu paspausti pabėgti, kad ji net nebandė iki pakrovimo.

Ir dabar aš negaliu net bandyti iš naujo įdiegti Windows, kaip gaunu pranešimą: Error # 1.826 laisvos vietos nerasta: (
Old Lapkritis 19, 2007, 06:21
Donorų grupės

Tai skamba kaip kietasis diskas gali būti mirties arba mirę.

Jeigu jūs galite gauti savo rankas ant atsarginių disko, be išleisti pinigus, pabandykite pakeisti diską ir pamatyti, ar tai išspręstų jį.

PS
I'm darant prielaidą, kad turite originalų CD W98 ir pradėti diskelių taip? .... ne atkūrimas Disko

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Lapkritis 19, 2007, 13:57
Naujas Narys

Many thanks! Taip, yra originalus CD ir floppy. Tai labai daug reiškia, kad reikia įdėti į teisingą kelią, o ne traukdami mano plaukus bando atspėti, kas yra tai, iki:)

Thanks again,
Marie
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.