![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, Can someone please help me. Turiu atsarginę kompiuterio, kuriame veikia Windows 98 Second Edition. Pastaruoju metu ji teikė pranešimus dėl paleidimo nepakankamumas. Ką jis man sako, įterpiant įkrovos diską neveikia. Bandžiau įdiegti Windows, jis vis tiek padarė tą patį. Bet ... jei man paliko jį po kelių dienų ir vėl sugrąžinti, tai apkrova iki Gerai ir dirbti keletą minučių iki užšalimo, o tada grįžta į įkrovos nepakankamumas, kai bandė gauti atgal. Sunku net pereiti į įkrovos nepakankamumas žinutę. Kompiuterių lazdos ir turiu paspausti pabėgti, kad ji net nebandė iki pakrovimo. Ir dabar aš negaliu net bandyti iš naujo įdiegti Windows, kaip gaunu pranešimą: Error # 1.826 laisvos vietos nerasta: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai skamba kaip kietasis diskas gali būti mirties arba mirę.
Jeigu jūs galite gauti savo rankas ant atsarginių disko, be išleisti pinigus, pabandykite pakeisti diską ir pamatyti, ar tai išspręstų jį. PS I'm darant prielaidą, kad turite originalų CD W98 ir pradėti diskelių taip? .... ne atkūrimas Disko Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Many thanks! Taip, yra originalus CD ir floppy. Tai labai daug reiškia, kad reikia įdėti į teisingą kelią, o ne traukdami mano plaukus bando atspėti, kas yra tai, iki:) Thanks again, Marie |