rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Boot Failure. Mój komputer posiada własnego umysłu: (

Reply

Narzędzia wątku
Old 18 listopada 2007, 23:12
Nowe państwa grupy

Default Boot Failure. Mój komputer posiada własnego umysłu: (

Hi all,

Czy ktoś mógłby mi pomóc. Mam zapasowy komputer z systemem Windows 98 Wydanie drugie. Ostatnio została ona daje wiadomości z boot failure. Robi to, co mówi do mnie poprzez dodanie dysku startowego nie działa. Próbowałem ponownej instalacji systemu Windows, ale wciąż nie to samo. Ale ... gdybym pozostawił go na kilka dni i przejść z powrotem, to załadować maksymalnie ok i pracy na kilka minut przed zamrożeniem, a następnie wraca do boot failure, kiedy próbował wrócić.

Trudno jest nawet dotrzeć do wiadomości boot failure. Komputery, pałeczki i muszę nacisnąć Esc, aby uczynić go jeszcze próby załadunku.

A teraz nie mogę nawet spróbować ponownie zainstalować system Windows, jak zachować się komunikat: Błąd # 1826 Free Space nie znaleziono: (
Old 19 listopada 2007, 06:21
Grupa dawcy

Brzmi to jak twardy dysk można umierających lub martwych.

Jeżeli uda Ci ręce na części dysku, bez wydawania pieniędzy, spróbuj zastępująca dysk i zobacz czy to rozwiązuje go.

PS
Jestem Zakładając, że oryginał W98 CD i rozruch Dyskietka tak? .... Nie Recovery Disk

My System: Start Build

Procesor (y):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Płyta główna:
Asus M2V Ap 1.
Pamięć RAM:
4GB (3.25gb widoczne)
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Karta dźwiękowa:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Silent
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 20MB Virgin Kabel
Monitor (y):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (-y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 19 listopada 2007, 13:57
Nowe państwa grupy

Wielkie dzięki! Tak, ma oryginalne CD i dyskietki. Oznacza to wiele do wprowadzenia na dobrej drodze, a nie wyciągając włosy próbując odgadnąć, co ma do rzeczy:)

Thanks again,
Marie
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.