![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, Czy ktoś mógłby mi pomóc. Mam zapasowy komputer z systemem Windows 98 Wydanie drugie. Ostatnio została ona daje wiadomości z boot failure. Robi to, co mówi do mnie poprzez dodanie dysku startowego nie działa. Próbowałem ponownej instalacji systemu Windows, ale wciąż nie to samo. Ale ... gdybym pozostawił go na kilka dni i przejść z powrotem, to załadować maksymalnie ok i pracy na kilka minut przed zamrożeniem, a następnie wraca do boot failure, kiedy próbował wrócić. Trudno jest nawet dotrzeć do wiadomości boot failure. Komputery, pałeczki i muszę nacisnąć Esc, aby uczynić go jeszcze próby załadunku. A teraz nie mogę nawet spróbować ponownie zainstalować system Windows, jak zachować się komunikat: Błąd # 1826 Free Space nie znaleziono: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Brzmi to jak twardy dysk można umierających lub martwych.
Jeżeli uda Ci ręce na części dysku, bez wydawania pieniędzy, spróbuj zastępująca dysk i zobacz czy to rozwiązuje go. PS Jestem Zakładając, że oryginał W98 CD i rozruch Dyskietka tak? .... Nie Recovery Disk My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Wielkie dzięki! Tak, ma oryginalne CD i dyskietki. Oznacza to wiele do wprowadzenia na dobrej drodze, a nie wyciągając włosy próbując odgadnąć, co ma do rzeczy:) Thanks again, Marie |