![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Môže niekto prosím, pomôž mi. I have a back-up počítač so systémom Windows 98 Second Edition. V poslednej dobe to bolo dávať správy o zlyhanie spúšťanie. Robí, čo mi hovorí, že vložením zavádzací disk nefunguje. Zkoušel jsem znova nainstalovat windows, ale stále to isté. Ale ... keď som ho za pár dní a prepnutie späť, to by nakladať ok a práca na pár minút pred zmrazením a potom sa vracať k topánka zlyhania, keď som sa snažil dostať späť. Je ťažké sa dostaneme až k topánka správy zlyhania. Počítačové tyčinky a musím tlače uniknúť, aby bola ešte pokus o nakladaní sa. A teraz som si ani k pokusu preinštalovať systém Windows, ako Dostávam hlásenie: Error # 1826 Free Space not found: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vyzerá to, ako pevný disk môže byť umierajúce alebo mŕtvi.
Ak môžete dostať svoje ruky na náhradné pohon, bez míňanie peňazí, skúste výmenou jednotky a uvidíme, či to vyrieši. PS Predpokladám, že máte originálne CD W98 a Start Up Floppy disk, áno? .... ne Disk na zotavenie Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Many thanks! Áno, majú originálne CD a diskety. Znamená veľa byť kladený na správnej ceste, namiesto toho, pulling my hair snažia sa uhádnuť, čo je na vec:) Vďaka ešte raz, Marie |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Disk Zavádzacia Nedodržanie, vložte systémový disk a stlačte Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. marca 2009 17:39 |
| Myš so zreteľom na jeho vlastný! | jednoduchý stu | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 20. marec 2008 07:01 |
| NTDLR chýba BOOT DISK ZLYHANIE | Alantrini | Operačné systémy Windows | 9 | 16. novembra 2007 20:38 |
| Prvé XP Inštalácia; Disk Zavádzacia Porucha. SATA HDD | mosseye | Operačné systémy Windows | 3 | 21. September 2007 04:59 |
| Zavádzacia problém s možným zlyhaním hardware | theoyah | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 10. august 2007 10:27 |
| Thread Tools | |
| |