![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Може хтось будь ласка, допоможіть мені. У мене є резервний комп'ютер під керуванням Windows 98 Second Edition. Останнім В час приділяє всі повідомлення Boot Failure. Робити те, що він говорить мені вставити завантажувальний диск не працює. Я спробував перевстановлення Windows, це все-таки те ж саме. Але ... якщо б я залишив його на кілька днів, і включається назад, він буде завантажений до ОК і роботу на кілька хвилин перед заморожуванням, а потім повертаючись до Boot Failure, коли я намагався отримати назад. Важко навіть потрапити в повідомленні провал завантаження. Комп'ютерні палицями і мені потрібно натиснути, щоб уникнути навіть спроба завантаження до. А тепер я навіть не можу спробувати перевстановити Windows, як я отримую повідомлення: Error # 1826 вільний простір не знайдено: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це звучить як жорсткий диск може бути вмираючим або мертвий.
Якщо ви можете отримати ваші руки на запасний диск, не витрачаючи гроші, спробуйте замінити диск і подивитися, якщо це дозволяє його. PS Я припускаю, у вас є оригінальні W98 CD і почати дисковод гнучких да? .... Чи не диск відновлення Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Большое спасибо! Так, є оригінальний CD та дискети. Виходить дуже багато чого, щоб бути на правильному шляху, а не потягнувши Мої волосся, намагаючись вгадати, що справа в тому, до:) Ще раз спасибі, Марі |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM диск і натисніть Enter | joebeaven | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 10 | 18 березня 2009 17:39 |
| Миша з розуму від його власної! | простий Stu | Генеральний обладнання чат | 11 | 20 березня 2008 07:01 |
| NTDLR відсутній Boot Disk FAILURE | Alantrini | Операційні системи Windows | 9 | 16 листопада 2007 20:38 |
| Встановити XP перше, нездатність завантажувального диска. SATA HDD | mosseye | Операційні системи Windows | 3 | 21 вересня 2007 04:59 |
| Проблема завантаження з можливістю збою обладнання | theoyah | Генеральний обладнання чат | 2 | 10 серпня 2007 10:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |