![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Надявам се да съм като тази на правилното място, компютърни Noob тук! ![]() Просто трябваше да се изтрие всичко ми сина PC и преинсталиране на Windows Vista и т.н., но след Бих го направи всичко, което започна да се получи това съобщение всеки обувка аз го (виж снимка). Ако натиснете F1 то тогава ботуши до ОК, но аз не разбирам защо се прави това или как мога да се отърва от нея. Всички съвети ще бъде много оценявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като OS не се откриват или шофиране е тост, нали, че ре-инсталирате отиде 100%.
| |||
| |||
| Е, по време на инсталацията го направи рестартирайте компютъра (както тя каза, че би) и след това имам екрана излезе по снимка. Значи аз отидох в F2 и промени обувка за разтурване назад към оригинала, така че не би обувка от DVD диск вече, след което тя booted и продължи с инсталацията. Но сега, всеки затвориме бр разстояние, той идва с това на екрана отново. Всичко изглежда се работи перфектно веднъж съм пресовани F1. Аз не преинсталирате всички драйвери както и аз се проверяват при диспечера на устройствата и там е имало жълт удивителен марки, показващи затова пое всички дискове са наред. И има само една операционна система на компютъра, който е Windows Vista Базов че reinstalled, като избрах за форматиране на твърдия диск, когато го направих. Наистина, ако устройството е било "тост" и след това тя няма да работи нормално, след като най-накрая booted нагоре? |
|
| |||
| |||
| Прави който и да е имате някакви съвети за това как да се отървем от тази грешка, черен екран, моля? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какво е най-добрият начин да ходят Инсталиране 64bit Vista Над Моята 32bit Vista? | Theresonly1 | Windows операционни системи | 3 | 25 май 2009 г. 08:58 |
| Не може да BOOT XP след инсталиране на PCLinuxOS??? | Хорхе Луис | Linux & Алтернативни OS | 0 | 21 май 2009 г. 04:03 |
| Отказан достъп за грешка при инсталиране на XP3 | johnla | Windows операционни системи | 2 | 21 Дек 2008 14:09 |
| ACPI грешка при инсталиране на нови овен | cammochris | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 24 Авг 2008 14:03 |
| Грешка при инсталиране: / | Diamondis | Windows операционни системи | 3 | 8 ноември 2007 08:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |