menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Naběhnout Chyba Re-Po instalaci Vista

Reply

Thread Nástroje
Old 23. května 2009, 12:37
Člen Skupina

Ahoj,

Doufám, že jsem toto uvedení na správném místě, počítačové Noob zde!

Jen jsem musel utírat všechno z mého syna PC a přeinstalovat systém Windows Vista, atd., ale poté, co bych udělal vše, co jsem začal tuhle zprávu, vždy jsem to boot (viz pic). Kdybych ji stisknutím klávesy F1 až potom boty ok, ale já nerozumím, proč je dělá a jak můžu zbavit se ho. Jakékoliv poradenství by bylo mnohem ocení.
Přiložené miniatury
Boot Up Error After Re-installing Vista-silverbox-screenie.jpg  
Old 23. května 2009, 12:47
Administrátor Skupina

Zní to jako OS není zjištěna nebo jednotka je toast, jste si jisti, že re-install šel 100%.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. května 2009, 03:34
Člen Skupina

No, při instalaci to učinil restartu PC (pokud to řekl, že by), a pak jsem se dostal na obrazovku vymyslet, jak na pic. Tak jsem šel do F2 a změnit boot-Aby se zpět na původní, takže by nebylo boot z DVD už, pak nastartoval a pokračovat v instalaci.

Ale teď, kdykoliv jsme zavřeli ks off, to přijde až s tím obrazovce znovu. Všechno se zdá být naprosto pracovní jednou jsem lisované F1.

I didn't přeinstalujete jakékoli ovladače, jak jsem měl zkontrolovat podle Device Manager a tam nebyly žádné žlutý vykřičník známky zobrazující takže jsem převzal všechny disky byly v pořádku.

A existuje pouze jeden operační systém na PC, který je v systému Windows Vista Základní že jsem přeinstalovat, jak jsem se rozhodla formátu na pevný disk, když jsem to udělal.

Jistě, pokud byl disk 'toast', pak by neměla být normálně pracovat až poté, co konečně nastartoval až?
Old 28. května 2009, 11:37
Člen Skupina

Dělá kdokoli mít nějakou radu, jak se zbavit toho, že černá obrazovka chybu prosím?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.