![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Doufám, že jsem toto uvedení na správném místě, počítačové Noob zde! ![]() Jen jsem musel utírat všechno z mého syna PC a přeinstalovat systém Windows Vista, atd., ale poté, co bych udělal vše, co jsem začal tuhle zprávu, vždy jsem to boot (viz pic). Kdybych ji stisknutím klávesy F1 až potom boty ok, ale já nerozumím, proč je dělá a jak můžu zbavit se ho. Jakékoliv poradenství by bylo mnohem ocení. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako OS není zjištěna nebo jednotka je toast, jste si jisti, že re-install šel 100%.
| |||
| |||
| No, při instalaci to učinil restartu PC (pokud to řekl, že by), a pak jsem se dostal na obrazovku vymyslet, jak na pic. Tak jsem šel do F2 a změnit boot-Aby se zpět na původní, takže by nebylo boot z DVD už, pak nastartoval a pokračovat v instalaci. Ale teď, kdykoliv jsme zavřeli ks off, to přijde až s tím obrazovce znovu. Všechno se zdá být naprosto pracovní jednou jsem lisované F1. I didn't přeinstalujete jakékoli ovladače, jak jsem měl zkontrolovat podle Device Manager a tam nebyly žádné žlutý vykřičník známky zobrazující takže jsem převzal všechny disky byly v pořádku. A existuje pouze jeden operační systém na PC, který je v systému Windows Vista Základní že jsem přeinstalovat, jak jsem se rozhodla formátu na pevný disk, když jsem to udělal. Jistě, pokud byl disk 'toast', pak by neměla být normálně pracovat až poté, co konečně nastartoval až? |
|
| |||
| |||
| Dělá kdokoli mít nějakou radu, jak se zbavit toho, že černá obrazovka chybu prosím? |