μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Boot Up Σφάλμα Re-Μετά την εγκατάσταση Vista

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23ης Μαΐου 2009, 12:37
Μέλος Ομάδα

Γεια σου,

Ελπίζω αυτό να είμαι στο σωστό μέρος, υπολογιστή noob εδώ!

Απλά έπρεπε να διαγράψει τα πάντα από το γιο μου το pc και επανεγκατάσταση των Windows Vista κτλ, αλλά μετά θα ήθελα να γίνουν όλα αυτά άρχισαν να λάβετε αυτό το μήνυμα κάθε Ι εκκινήσετε (βλέπε pic). Αν πατήστε F1 μπότες μέχρι τότε εντάξει, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό ή πώς μπορώ να απαλλαγούμε από αυτό. Κάθε συμβουλή θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό.
Attached Μικρογραφίες
Boot Up Error After Re-installing Vista-silverbox-screenie.jpg  
Old 23ης Μαΐου 2009, 12:47
Διαχειριστής Ομάδα

Ακούγεται σαν OS δεν έχει εντοπισθεί ή η μονάδα δίσκου είναι τοστ, είσαι βέβαιος ότι η νέα εγκατάσταση πήγε 100%.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24ης Μαΐου 2009, 03:34
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή (όπως είπε ότι θα) και στη συνέχεια πήρα την οθόνη έρχονται ως ανά pic. Έτσι πήγα σε F2 και άλλαξε το boot-up για να επιστρέψει το πρωτότυπο, ώστε δεν θα εκκίνηση από τη μονάδα DVD πια, τότε θα ξεκινήσει και συνεχίζεται με την εγκατάσταση.

Αλλά τώρα, έχουμε κάθε κλείσουν τον υπολογιστή εκτός λειτουργίας, αυτό που έρχεται με οθόνη πάλι. Τα πάντα φαίνεται να λειτουργεί τέλεια όταν θα έχω πατημένο το πλήκτρο F1.

Δεν επανεγκαταστήσετε οποιαδήποτε οδηγούς όπως είχα ελέγχεται υπό Device Manager και δεν υπήρχαν κίτρινο σημάτων που δείχνει γι 'αυτό θεωρείται ότι όλες οι μονάδες δίσκου είχαν προστίμου.

Και υπάρχει μόνο ένα λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή, το οποίο είναι το Windows Vista Basic που επανεγκαθίστανται, όπως επέλεξα να διαμορφώσετε το σκληρό δίσκο, όταν το έκανα.

Σίγουρα, αν μια μονάδα δίσκου ήταν «τοστ», τότε δεν θα πρέπει να λειτουργεί κανονικά μετά την εκκίνηση μέχρι τελικά;
Old 28ης Μαΐου 2009, 11:37
Μέλος Ομάδα

Κάνει οποιοσδήποτε έχουν οποιαδήποτε συμβουλή για το πώς να απαλλαγούμε από αυτό το σφάλμα μαύρη οθόνη παρακαλώ;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.