kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Boot Up hiba után újra telepítése Vista

Reply

Téma eszközök
Old Május 23 2009, 12:37
Csoport tagja

Default Boot Up hiba után újra telepítése Vista

Szia,

Remélem vagyok olyan ez a megfelelő hely, számítógépes noob itt!

Én csak azt, hogy törölje le mindent fiam PC és újra a Windows Vista, stb, de én megtettem minden kezdtem, hogy ez az üzenet everytime I boot it up (lásd kép). Ha akkor nyomja meg az F1 csizma ki OK, de nem értem, hogy miért csinálja ezt, vagy hogyan tudok megszabadulni tõle. Minden tanácsot sokkal appreciated.
Attached Thumbnails
Boot Up Error After Re-installing Vista-silverbox-screenie.jpg  
Old Május 23 2009, 12:47
Administrator Group

Úgy hangzik, mint egy operációs rendszer még nem észlelhető, vagy a meghajtó pirítóst, vagy te, hogy a re-install ment 100%-os.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 24 2009, 03:34
Csoport tagja

Nos, a telepítés során tett a számítógép újraindítása (mint azt mondta volna), és aztán jönnek a képernyőn, mint egy kép. Szóval bementem F2 és megváltozott a boot-up, hogy vissza az eredeti, így nem volna indítani a DVD-meghajtó többé, akkor indítható, és folytatni a telepítést.

De most, hogy mindig fogd a számítógép kikapcsolása, úgy jön ki, hogy a képernyőn újra. Minden úgy tűnik, hogy működik tökéletesen, ha már nyomni F1.

Nem újratelepítéséhez a járművezetők volna ellenőrizni az Eszközkezelőben, és nem volt sárga felkiáltójel látható jelek így feltételezhető, az összes meghajtót is finom.

És csak egy operációs rendszer a számítógépen, amely a Windows Vista Basic, hogy újra, mint én úgy döntött, hogy formázza a merevlemezt, amikor csináltam.

Hiszen, ha a meghajtó volt, "pirítós", akkor ez nem működik rendesen, miután végül házipapucs fel?
Old 28. május 2009, 11:37
Csoport tagja

Tesz bárki bármilyen tanácsot, hogyan lehet megszabadulni a fekete képernyő hiba kérem?
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.