![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Szia,
Remélem vagyok olyan ez a megfelelő hely, számítógépes noob itt! ![]() Én csak azt, hogy törölje le mindent fiam PC és újra a Windows Vista, stb, de én megtettem minden kezdtem, hogy ez az üzenet everytime I boot it up (lásd kép). Ha akkor nyomja meg az F1 csizma ki OK, de nem értem, hogy miért csinálja ezt, vagy hogyan tudok megszabadulni tõle. Minden tanácsot sokkal appreciated. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Úgy hangzik, mint egy operációs rendszer még nem észlelhető, vagy a meghajtó pirítóst, vagy te, hogy a re-install ment 100%-os.
|
|||
|
|||
|
Nos, a telepítés során tett a számítógép újraindítása (mint azt mondta volna), és aztán jönnek a képernyőn, mint egy kép. Szóval bementem F2 és megváltozott a boot-up, hogy vissza az eredeti, így nem volna indítani a DVD-meghajtó többé, akkor indítható, és folytatni a telepítést.
De most, hogy mindig fogd a számítógép kikapcsolása, úgy jön ki, hogy a képernyőn újra. Minden úgy tűnik, hogy működik tökéletesen, ha már nyomni F1. Nem újratelepítéséhez a járművezetők volna ellenőrizni az Eszközkezelőben, és nem volt sárga felkiáltójel látható jelek így feltételezhető, az összes meghajtót is finom. És csak egy operációs rendszer a számítógépen, amely a Windows Vista Basic, hogy újra, mint én úgy döntött, hogy formázza a merevlemezt, amikor csináltam. Hiszen, ha a meghajtó volt, "pirítós", akkor ez nem működik rendesen, miután végül házipapucs fel? |
|
|
|||
|
|||
|
Tesz bárki bármilyen tanácsot, hogyan lehet megszabadulni a fekete képernyő hiba kérem?
|