פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

למעלה שגיאה לאחר אתחול מחדש התקנת Vista

Reply

שרשרת כלים
Old 23 במאי 2009, 12:37
חבר קבוצת

Default למעלה שגיאה לאחר אתחול מחדש התקנת Vista

Hiya,

אני מקווה לשים את זה במקום הנכון, המחשב noob כאן!

אני פשוט היה צריך לנגב את הכל ממני את הבן של המחשב ולהתקין מחדש את Windows Vista וכו ', אבל אחרי שאני מעוניין לעשות את כל זה התחלתי לקבל הודעה זו בכל פעם שאני האתחול את זה (ראה pic). אם אני הקש F1 זה אז המגפיים של אישור אבל אני לא מבין למה הוא עושה את זה או איך אני יכול להיפטר ממנו. כל עצה יהיה הרבה ךיתורעה.
מצורפים תמונות ממוזערות
Boot Up Error After Re-installing Vista-silverbox-screenie.jpg  
Old 23 במאי 2009, 12:47
מנהל קבוצת

נשמע כמו מערכת הפעלה הוא לא זיהה את הכונן או טוסט, אתה בטוח להתקין מחדש את הלך 100%.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 במאי 2009, 03:34
חבר קבוצת

ובכן, במהלך ההתקנה זה גרם לאתחל את המחשב (כפי שהוא אמר את זה היה) ואז יש לי את המסך לבוא אליך בהתאם pic. אז אני נכנס F2 ו שינה את סדר האתחול-up לראש המקורית, כך שהוא לא אתחול מכונן ה-DVD יותר, אז הוא קם booted המשכתי את ההתקנה.

אבל עכשיו, בכל פעם שאנו סתום את המחשב כבוי, זה מגיע עם מסך שוב. הכל נראה מושלם עבודה פעם אחת אני לחוץ F1.

אני לא מחדש את כל הנהגים כפי שהיו לי בדקו תחת מנהל ההתקנים והיו לא מראה סימני קריאה בהטעמה צהוב אז להניח את כל הכוננים היו בסדר.

והנה היא רק מערכת הפעלה אחת במחשב, וזה של Windows Vista Basic שאני מחדש, כפי בחרתי לאתחל את הכונן הקשיח כאשר עשיתי את זה.

בוודאי אם כונן היה 'טוסט' אז זה לא היה עובד כרגיל לאחר שהוא סוף סוף booted למעלה?
Old 28 במאי 2009, 11:37
חבר קבוצת

עושה כל אחד יש לך עצות כיצד להיפטר מזה מסך שחור שגיאה בבקשה?
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מהי הדרך הטובה ביותר ללכת על התקנת Vista דרך אזור 64bit Vista 32bit? Theresonly1 מערכות ההפעלה Windows 3 ה -25 במאי 2009 08:58
אין אפשרות BOOT XP לאחר התקנת PCLinuxOS? Jorge Luis מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 0 21st מאי 2009 04:03
הגישה נדחתה שגיאה בעת התקנת XP3 johnla מערכות ההפעלה Windows 2 21st דצמבר 2008 14:09
שגיאה בעת התקנת ACPI חדש ראם cammochris CPUs, Motherboards & RAM 4 24 אוגוסט 2008 14:03
שגיאה בעת התקנת: / Diamondis מערכות ההפעלה Windows 3 8 נובמבר 2007 08:24
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.