![]() |
|
| |||
| |||
| Hiya, אני מקווה לשים את זה במקום הנכון, המחשב noob כאן! ![]() אני פשוט היה צריך לנגב את הכל ממני את הבן של המחשב ולהתקין מחדש את Windows Vista וכו ', אבל אחרי שאני מעוניין לעשות את כל זה התחלתי לקבל הודעה זו בכל פעם שאני האתחול את זה (ראה pic). אם אני הקש F1 זה אז המגפיים של אישור אבל אני לא מבין למה הוא עושה את זה או איך אני יכול להיפטר ממנו. כל עצה יהיה הרבה ךיתורעה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו מערכת הפעלה הוא לא זיהה את הכונן או טוסט, אתה בטוח להתקין מחדש את הלך 100%.
| |||
| |||
| ובכן, במהלך ההתקנה זה גרם לאתחל את המחשב (כפי שהוא אמר את זה היה) ואז יש לי את המסך לבוא אליך בהתאם pic. אז אני נכנס F2 ו שינה את סדר האתחול-up לראש המקורית, כך שהוא לא אתחול מכונן ה-DVD יותר, אז הוא קם booted המשכתי את ההתקנה. אבל עכשיו, בכל פעם שאנו סתום את המחשב כבוי, זה מגיע עם מסך שוב. הכל נראה מושלם עבודה פעם אחת אני לחוץ F1. אני לא מחדש את כל הנהגים כפי שהיו לי בדקו תחת מנהל ההתקנים והיו לא מראה סימני קריאה בהטעמה צהוב אז להניח את כל הכוננים היו בסדר. והנה היא רק מערכת הפעלה אחת במחשב, וזה של Windows Vista Basic שאני מחדש, כפי בחרתי לאתחל את הכונן הקשיח כאשר עשיתי את זה. בוודאי אם כונן היה 'טוסט' אז זה לא היה עובד כרגיל לאחר שהוא סוף סוף booted למעלה? |
|
| |||
| |||
| עושה כל אחד יש לך עצות כיצד להיפטר מזה מסך שחור שגיאה בבקשה? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מהי הדרך הטובה ביותר ללכת על התקנת Vista דרך אזור 64bit Vista 32bit? | Theresonly1 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | ה -25 במאי 2009 08:58 |
| אין אפשרות BOOT XP לאחר התקנת PCLinuxOS? | Jorge Luis | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 21st מאי 2009 04:03 |
| הגישה נדחתה שגיאה בעת התקנת XP3 | johnla | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 21st דצמבר 2008 14:09 |
| שגיאה בעת התקנת ACPI חדש ראם | cammochris | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 24 אוגוסט 2008 14:03 |
| שגיאה בעת התקנת: / | Diamondis | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 8 נובמבר 2007 08:24 |
| שרשרת כלים | |
| |