mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Įkrauti Klaida Po naujo įdiegti Vista

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 23, 2009, 12:37
Narys

Default Įkrauti Klaida Po naujo įdiegti Vista

Hiya,

Hope aš pradėti šią tinkama vieta, kompiuteris Noob čia!

Aš tiesiog turėjo sunaikinti viską, kas nuo mano sūnaus kompiuterio ir įdiegti "Windows Vista" ir tt, bet po to aš padariau viską, ką pradėjo get this message everytime I įkelti jį į viršų (žr. pav). Jei aš paspauskite F1, tai tada batai iki Gerai, bet aš nesuprantu, kodėl jis daro šią ar kaip galėčiau atsikratyti jo. Bet patarimas būtų much appreciated.
Attached Thumbnails
Boot Up Error After Re-installing Vista-silverbox-screenie.jpg  
Old Gegužė 23, 2009, 12:47
Administrator Grupė

Panašiai kaip OS neaptikimo arba diskas yra skrudinta duona, yra tikrai iš naujo įdiegti išvyko 100%.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gegužė 24, 2009, 03:34
Narys

Na, įdiegimo metu jis padarė PC reboot (taip ji sakė, kad tai būtų), ir tada aš ekrano sugalvoti, kaip už Pic. Taigi, nuėjau į F2 ir pakeistas boot-up, kad grįžti į pradinį kad nebūtų paleisti iš DVD disko nebėra, tada įkelti iki ir tęsė įrenginys.

Bet dabar, Everytime We išjungti kompiuterį išjungti, ji ateina ne su langą. Viskas, atrodo, kad jis veikia puikiai, kai aš primygtinai F1.

Aš ne iš naujo įdiegti visus vairuotojus, kaip man buvo patikrintas pagal Device Manager ir ten buvo ne geltona sušukimas ženklai rodo, kad aš prielaida visus diskus buvo bauda.

Ir yra tik viena OS PC, kuris yra Windows Vista Basic, kad aš iš naujo, kaip aš pasirinkote formatuoti kietąjį diską, kai aš jį.

Žinoma, jei diske buvo "skrudinta duona", tada jis nebūtų dirba normaliai, kai jis pagaliau įkelti daugiau?
Old Gegužė 28, 2009, 11:37
Narys

Daro bet kuris jokios įtakos, kaip atsikratyti tos juodos klaidos ekranas prašom patarimo?
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.