![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hiya, Ceru, ka es esmu liekot to pareizajā vietā, datoru noob šeit! ![]() Es tikko bija wipe viss pie mana dēla pc un pārinstalēt Windows Vista utt, bet pēc tam es gribētu darīt to visu sāku, lai iegūtu šo ziņu everytime I boot it up (skatīt PIC). Ja es nospiediet F1, pēc tam tā zābaki līdz ok, bet es nesaprotu, kāpēc tā dara šo vai to, kā es varu tikt vaļā no tā. Kāds padoms būtu ļoti appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izklausās OS netiek konstatēta vai disks ir grauzdiņš, vai tu esi pārliecināts re-install aizgāja 100%.
| |||
| |||
| Nu, instalēšanas laikā izteikto pc reboot (kā tas, ka tā būtu), un tad es saņēmu ekrāns saskarties kā vienu pic. Tāpēc es iegāja F2 un mainīt boot-up lai atpakaļ oriģinālu, lai tā nebūtu boot no dvd diska vairs, tad booted up un turpinājās ar uzstādīšanu. Bet tagad, everytime mēs izslēgt pc off, tā nāk klajā ar šo ekrānu. Viss, šķiet, strādā perfekti, kad esmu nospiesta F1. Man nebija jāpārinstalē jebkurš transportlīdzekļu vadītājiem, kā es būtu jāpārbauda saskaņā ar Device Manager, un nebija dzeltena izsaukuma zīmes liecina tāpēc es pieņemts, visi diski bija labi. Un tur ir tikai viens OS uz pc, kas ir Windows Vista Basic, ka es pārinstalēta, kā es izvēlējos formatēt cieto disku, kad es to darīja. Protams, ja disks ir "tosts", tad tas nebūtu darba parasti pēc tam, kad beidzot booted up? |
|
| |||
| |||
| Dara ikviens ir kāds padoms par to, kā tikt vaļā, ka melnā kļūda ekrāns please? |
![]() |
|
| Bookmarks |