rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Boot Up Błąd po ponownym zainstalowaniu Vista

Reply

Narzędzia wątku
Old 23 maj 2009, 12:37
Członek grupy

Default Boot Up Błąd po ponownym zainstalowaniu Vista

Hiya,

Hope I'm oddanie tego we właściwym miejscu, komputer noob tutaj!

Ja po prostu musiałem wycierać wszystko mojego syna od komputera i ponownie zainstalować system Windows Vista, etc, ale po I'd done it all I zaczął się ten komunikat przy każdym rozruchu it up (patrz pic). Jeśli następnie naciśnij klawisz F1 ładuje się do ok ale ja nie rozumiem, dlaczego to robi i tym jak mogę pozbyć się go. Wszelkie porady byłyby bardzo doceniane.
Dołączone Miniatury
Boot Up Error After Re-installing Vista-silverbox-screenie.jpg  
Old 23 maj 2009, 12:47
Administrator Group

Brzmi jak OS nie jest wykrywane lub dysk jest tostem, to na pewno ponownie zainstalować poszło 100%.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 maja 2009, 03:34
Członek grupy

Cóż, w czasie instalacji to dokonane restarcie komputera (jak to powiedział), a następnie Mam ekranie pojawią się jak na pic. Więc pojechałem w F2 i zmienił rozruchu kolejności z powrotem na oryginalny, tak że nie boot z DVD już, to uruchomić i kontynuować instalację.

Ale teraz, za każdym razem mamy zamknął pc off, to wyjdzie z tego ekranu ponownie. Wszystko wydaje się być doskonale pracy raz mam naciśnięciu F1.

Nie ponownie zainstalować wszystkie sterowniki miałem sprawdzane pod Device Manager i nie ma żółty wykrzyknik znaki wskazujące więc założyć wszystkie dyski zostały dobrze.

I istnieje tylko jeden system operacyjny na komputerze, który jest z systemem Windows Vista Basic, że ponownie zainstalować, jak zdecydował się sformatować dysku twardego, kiedy to robiłem.

Na pewno, jeżeli dysk był "toast" to nie działa normalnie po uruchomieniu wreszcie up?
Old 28 maja 2009, 11:37
Członek grupy

Robi każdy Wszelkie porady, jak pozbyć się tego błędu czarny ekran proszę?
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.