![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hiya, Hope I'm oddanie tego we właściwym miejscu, komputer noob tutaj! ![]() Ja po prostu musiałem wycierać wszystko mojego syna od komputera i ponownie zainstalować system Windows Vista, etc, ale po I'd done it all I zaczął się ten komunikat przy każdym rozruchu it up (patrz pic). Jeśli następnie naciśnij klawisz F1 ładuje się do ok ale ja nie rozumiem, dlaczego to robi i tym jak mogę pozbyć się go. Wszelkie porady byłyby bardzo doceniane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Brzmi jak OS nie jest wykrywane lub dysk jest tostem, to na pewno ponownie zainstalować poszło 100%.
| |||
| |||
| Cóż, w czasie instalacji to dokonane restarcie komputera (jak to powiedział), a następnie Mam ekranie pojawią się jak na pic. Więc pojechałem w F2 i zmienił rozruchu kolejności z powrotem na oryginalny, tak że nie boot z DVD już, to uruchomić i kontynuować instalację. Ale teraz, za każdym razem mamy zamknął pc off, to wyjdzie z tego ekranu ponownie. Wszystko wydaje się być doskonale pracy raz mam naciśnięciu F1. Nie ponownie zainstalować wszystkie sterowniki miałem sprawdzane pod Device Manager i nie ma żółty wykrzyknik znaki wskazujące więc założyć wszystkie dyski zostały dobrze. I istnieje tylko jeden system operacyjny na komputerze, który jest z systemem Windows Vista Basic, że ponownie zainstalować, jak zdecydował się sformatować dysku twardego, kiedy to robiłem. Na pewno, jeżeli dysk był "toast" to nie działa normalnie po uruchomieniu wreszcie up? |
|
| |||
| |||
| Robi każdy Wszelkie porady, jak pozbyć się tego błędu czarny ekran proszę? |