![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Dúfam, že som toto uvedenie na správnom mieste, počítačové Noob tu! ![]() Len som musel utierať všetko z môjho syna PC a preinštalovať systém Windows Vista, atď, ale potom, čo by som urobil všetko, čo som začal túto správu, vždy som to boot (pozri pic). Kdybych ju stlačením klávesy F1 až potom topánky ok, ale já nerozumím, prečo sa robí a ako môžem zbaviť sa ho. Akékoľvek poradenstvo by bolo oveľa ocenia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako OS nie je zistená alebo jednotka je toast, ste si istí, že re-install šel 100%.
| |||
| |||
| No, pri inštalácii to urobil reštartu PC (ak to povedal, že by sa), a potom som sa dostal na obrazovku vymyslieť, ako na pic. Tak jsem šel do F2 a zmeniť boot-Aby sa späť na pôvodné, takže by nebolo boot z DVD už, potom nastartoval a pokračovať v inštalácii. Ale teraz, kedykoľvek sme zavreli ks off, to príde až s tým obrazovke znova. Všetko sa zdá byť úplne pracovné raz som aglomerovanej F1. I didn't preinštalujete akékoľvek ovládače, ako som mal skontrolovať podľa Device Manager a tam neboli žiadne žltý výkričník známky zobrazujúci takže som prevzal všetky disky boli v poriadku. A existuje len jeden operačný systém na PC, ktorý je v systéme Windows Vista Základné že som preinštalovať, ako som sa rozhodla formáte na pevný disk, keď som to urobil. Iste, ak bol disk 'toast', potom by nemala byť normálne pracovať až potom, čo napokon štartoval až? |
|
| |||
| |||
| Dělá ktokoľvek mať nejakú radu, ako sa zbaviť toho, že čierna obrazovka chybu, prosím? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aký je najlepší spôsob, ako to chodí Inštalácia Vista 64bit môj Vista 32bit? | Theresonly1 | Operačné systémy Windows | 3 | 25. mája 2009 08:58 |
| Nie je možné zaviesť systém XP po inštalácii PCLinuxOS? | Jorge Luis | Linux & Alternatívne OS | 0 | 21. mája 2009 04:03 |
| Prístup bol odmietnutý chyba pri inštalácii XP3 | johnla | Operačné systémy Windows | 2 | 21. decembra 2008 14:09 |
| ACPI chyba pri inštalácii nového ram | cammochris | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 24. augusta 2008 14:03 |
| Chyba pri inštalácii: / | Diamondis | Operačné systémy Windows | 3 | 8. november 2007 08:24 |
| Thread Tools | |
| |