![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хиыа, Надам се да сам ово ставио у право место, рачунарске нооб овде! ![]() Само сам морао избришете све офф мога сина рачунара и поново инсталирали систем Уиндоус Виста и сл, но након што бих учинио све што сам почео да се ова порука све сам то чизма сеттле (види слике). Ако сам то тада притисните Ф1 чизме горе ок, али ја не разумем зашто је то или како ја могу добити ослободити од њега. Било који савет би бити много поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као ОС није откривен или погон тост, да ли су сигурни ре-инсталирате ишли 100%.
| |||
| |||
| Па, током инсталације га је поново покренути рачунар (као што је рекао да ће то) и онда сам добио екрану појавити по пиц. Па сам отишао у Ф2 и промена боот-уп наручити повратак на оригиналну па се не би боот са ДВД погона више, онда боотед горе и наставили са инсталацијом. Али сада, све ми затвори пц офф, то долази са екраном који поново. Све изгледа као да се раде савршено једном сам прешаном Ф1. Нисам поново инсталирати све дривер јер сам проверити под Девице Манагер и није било показивање жут усклик марака па сам преузео све погони су били у реду. Али постоји само један ОС на ПЦ, што је Уиндоус Виста Басиц реинсталлед да сам, као што сам изабрао да форматирање хард диска кад сам га. Заиста, ако је погон 'пржити' онда то не би било нормално раде након што га је напокон боотед горе? |
|
| |||
| |||
| Ради свако имају било какве савете како да бисте добили ослободити од тај црни екран еррор плеасе? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Који је најбољи начин да се о инсталирању 64бит Видик Овер Мы 32бит Виста? | Тхересонлы1 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 25 мај 2009 08:58 |
| Цан'т Боот ПЦЛинуксОС КСП након инсталације? | Јорге Луис | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 21 мај 2009 04:03 |
| Приступ је одбијен грешка при инсталацији КСП3 | јохн | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 21 децембар 2008 14:09 |
| АЦПИ грешку када инсталирате нови рам | цаммоцхрис | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 24 аугуст 2008 14:03 |
| Грешка при инсталацији: / | Диамондис | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 8 новембар 2007 08:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |