мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Боот Уп Грешка Након поновног инсталирања Виста

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23 сви 2009, 12:37
Мембер Гроуп

Default Боот Уп Грешка Након поновног инсталирања Виста

Хиыа,

Надам се да сам ово ставио у право место, рачунарске нооб овде!

Само сам морао избришете све офф мога сина рачунара и поново инсталирали систем Уиндоус Виста и сл, но након што бих учинио све што сам почео да се ова порука све сам то чизма сеттле (види слике). Ако сам то тада притисните Ф1 чизме горе ок, али ја не разумем зашто је то или како ја могу добити ослободити од њега. Било који савет би бити много поштовати.
Аттацхед Тхумбнаилс
Boot Up Error After Re-installing Vista-silverbox-screenie.jpg  
Old 23 сви 2009, 12:47
Администратор Гроуп

Звучи као ОС није откривен или погон тост, да ли су сигурни ре-инсталирате ишли 100%.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 24 сви 2009, 03:34
Мембер Гроуп

Па, током инсталације га је поново покренути рачунар (као што је рекао да ће то) и онда сам добио екрану појавити по пиц. Па сам отишао у Ф2 и промена боот-уп наручити повратак на оригиналну па се не би боот са ДВД погона више, онда боотед горе и наставили са инсталацијом.

Али сада, све ми затвори пц офф, то долази са екраном који поново. Све изгледа као да се раде савршено једном сам прешаном Ф1.

Нисам поново инсталирати све дривер јер сам проверити под Девице Манагер и није било показивање жут усклик марака па сам преузео све погони су били у реду.

Али постоји само један ОС на ПЦ, што је Уиндоус Виста Басиц реинсталлед да сам, као што сам изабрао да форматирање хард диска кад сам га.

Заиста, ако је погон 'пржити' онда то не би било нормално раде након што га је напокон боотед горе?
Old 28 сви 2009, 11:37
Мембер Гроуп

Ради свако имају било какве савете како да бисте добили ослободити од тај црни екран еррор плеасе?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Који је најбољи начин да се о инсталирању 64бит Видик Овер Мы 32бит Виста? Тхересонлы1 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 25 мај 2009 08:58
Цан'т Боот ПЦЛинуксОС КСП након инсталације? Јорге Луис Линукс ОС и алтернативна 0 21 мај 2009 04:03
Приступ је одбијен грешка при инсталацији КСП3 јохн Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 21 децембар 2008 14:09
АЦПИ грешку када инсталирате нови рам цаммоцхрис ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 4 24 аугуст 2008 14:03
Грешка при инсталацији: / Диамондис Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 8 новембар 2007 08:24
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц