менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Помилці завантаження після повторної установки Vista

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 травня 2009, 12:37
Член групи

Default Помилці завантаження після повторної установки Vista

Привіт,

Надії я ставлю це в потрібне місце, комп'ютер Noob тут!

Я тільки мав знищити все, від сина мого комп'ютера і перевстановити Windows Vista і т.д., але після того як я зробив все, що я почав отримувати це повідомлення кожного разу я завантажити її вгору (див. фото). Якщо б я натиснути F1, то він завантажується порядку, але я не розумію, чому він це робить або, як я можу позбавитися від нього. Будь-які поради будуть дуже високу оцінку.
Мініатюри
Boot Up Error After Re-installing Vista-silverbox-screenie.jpg  
Old 23 травня 2009, 12:47
Адміністратор групи

Схоже, ОС не виявлено або диска тост, чи впевнені ви перевстановіть вирушили 100%.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old
Член групи

Ну, під час установки він зробив перезавантаження комп'ютера (як вона сказала), а потім я отримав на екрані підніматися як на рис. Тому я пішов у F2 і змінив завантаженні порядку повернутися до первинного тому було б не завантажується з DVD диска більше, то завантаження і продовжує установку.

Але тепер, кожного разу ми закрили PC Off, мова йде з екрана, що ще раз. Здається, що все працює чудово коли я натиснув F1.

Я не перевстановити всі драйвери, як я перевірив під Диспетчер пристроїв і не було жовтими знаками оклику показуючи тому я взяв на себе всі диски були штрафу.

І є тільки одна ОС на ПК, який є Windows Vista Basic, що я перевстановить, як я вирішив відформатувати жорсткий диск, коли я це зробив.

Звичайно, якщо привід 'тості', то він не буде працювати нормально після того, як, нарешті, до завантаження?
Old 28 травня 2009, 11:37
Член групи

Робить хто завгодно є якісь поради, як позбутися цього чорного екрану помилку, будь ласка?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Що краще за все ходити установки 64bit Vista 32bit Over My Vista? Theresonly1 Операційні системи Windows 3 25 травня 2009 08:58
Можете не завантажується XP після встановлення PCLinuxOS?? Хорхе Луїс Linux & альтернативних ОС 0 21 травня 2009 04:03
Помилка доступу при встановленні XP3 johnla Операційні системи Windows 2 21 грудня 2008 14:09
ACPI помилка при встановленні нового RAM cammochris Процесори, материнські плати RAM & 4 24 серпня 2008 14:03
Помилка при установці: / Diamondis Операційні системи Windows 3 8 листопада 2007 08:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.