![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Надії я ставлю це в потрібне місце, комп'ютер Noob тут! ![]() Я тільки мав знищити все, від сина мого комп'ютера і перевстановити Windows Vista і т.д., але після того як я зробив все, що я почав отримувати це повідомлення кожного разу я завантажити її вгору (див. фото). Якщо б я натиснути F1, то він завантажується порядку, але я не розумію, чому він це робить або, як я можу позбавитися від нього. Будь-які поради будуть дуже високу оцінку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, ОС не виявлено або диска тост, чи впевнені ви перевстановіть вирушили 100%.
| |||
| |||
| Ну, під час установки він зробив перезавантаження комп'ютера (як вона сказала), а потім я отримав на екрані підніматися як на рис. Тому я пішов у F2 і змінив завантаженні порядку повернутися до первинного тому було б не завантажується з DVD диска більше, то завантаження і продовжує установку. Але тепер, кожного разу ми закрили PC Off, мова йде з екрана, що ще раз. Здається, що все працює чудово коли я натиснув F1. Я не перевстановити всі драйвери, як я перевірив під Диспетчер пристроїв і не було жовтими знаками оклику показуючи тому я взяв на себе всі диски були штрафу. І є тільки одна ОС на ПК, який є Windows Vista Basic, що я перевстановить, як я вирішив відформатувати жорсткий диск, коли я це зробив. Звичайно, якщо привід 'тості', то він не буде працювати нормально після того, як, нарешті, до завантаження? |
|
| |||
| |||
| Робить хто завгодно є якісь поради, як позбутися цього чорного екрану помилку, будь ласка? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що краще за все ходити установки 64bit Vista 32bit Over My Vista? | Theresonly1 | Операційні системи Windows | 3 | 25 травня 2009 08:58 |
| Можете не завантажується XP після встановлення PCLinuxOS?? | Хорхе Луїс | Linux & альтернативних ОС | 0 | 21 травня 2009 04:03 |
| Помилка доступу при встановленні XP3 | johnla | Операційні системи Windows | 2 | 21 грудня 2008 14:09 |
| ACPI помилка при встановленні нового RAM | cammochris | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 24 серпня 2008 14:03 |
| Помилка при установці: / | Diamondis | Операційні системи Windows | 3 | 8 листопада 2007 08:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |