![]() |
|
| |||
| |||
| Имам Пакард Бел и медии 2422. Купих я с предварително инсталирана Vista, не се хареса толкова форматирани и инсталирана XP. Моят проблем е, че когато започна бр брави нагоре / замръзва, а понякога и сини екрани. Когато се стартира повторно тя работи добре. Изключи го за известно време се заключва / замръзва, когато започна.!! Кодовете на син екран, са: 0x0000009C 0x00000000 0xBAB3C050 0x00000800 0xB2000040 Аз тичам вдовиците и Пакард Бел диагностика и няма открити проблеми. Всяко Помощ ще бъде много оценявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| единственият Имам всякакви сортиране на информация от бе 0x0000009C. supportmicrosoft казва, че тази грешка се дължи най-вероятно до прегряване или хардуерни провала на някакъв вид.
"RAM, CPU, хардуер автобус, електроснабдяване и т.н.), или от бутане хардуер отвъд възможностите му (например, overclocking един CPU). " чек за един от вашите компоненти са дефектни. премахване на RAM, тогава стартиране. Ако получите грешка, тя не е RAM. или не само на RAM. Преместване в твърдия диск. Виж дали ще можеш да въведат нова в машината и инсталирате XP на него отново. видим какво се случва. Все още грешки? преминете към дънната платка. премахване на всички части, с изключение на видео картата и на екрана и други основни периферия. Ако стигнете до BIOS, а след това на борда е наред. ако всички проверки неща, това може да ви бъде процесор. Бих изключи захранването, тъй като симптомите не е удобно. захранване проблеми обикновено се появява като бърза и изключване startups, или изключвам почти случайно. в сайта може да се дължи на прегряване, но аз се съмнявам, че. Обикновено го затваря и казва, че има грешка и след това топлинна рестартира нормално. единственото, което мога да измисля, освен, че е твърд диск е разделен изглед беше странно, защото по нея. Microsoft Vista направени по такъв начин, че би било трудно да се отстранят. или най-малкото, че на това, което чуват. Моята система: Езекиил
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за съвета и съжалявам му вземат толкова дълъг, за да отговори, тъй като са имали компютър на ремонт ............. Дейв |