menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Bsod

Reply

Thread Nástroje
Old 18 leden 2008, 15:24
Nový člen skupiny

Default Bsod

Mám Packard Bell i mediální 2422. Koupil jsem ho před Vista nainstalován, nelíbilo, že to tak formátován a nainstalovaný XP. Můj problém je v tom, že při spuštění počítače zámky nahoru / zamrzne a někdy modré obrazovky. Když se znovu začalo to běží v pohodě. Vypni to na chvíli zámky / zamrzne při spuštění.!

Kódy na modré obrazovce, jsou:

0x0000009C
0x00000000
0xBAB3C050
0x00000800
0xB2000040

Musím běžet vdovy a Packard Bell diagnostiky a bez problémů našel.

Pomoci by bylo velmi oceňovány.
Old 19 leden 2008, 00:14
Dárce Skupina

Default Bsod

jediný mám nějakou informací z byla 0x0000009C. supportmicrosoft říká, že tato chyba byla způsobena nejspíše k přehřívání nebo selhání hardwaru nějakého druhu.
"RAM, CPU, hardware autobus, napájení, apod.), nebo z tlačení hardware nad jeho schopností (např. přetaktování CPU). "

šek na jeden z vašich komponentů, které byly vadné. odebrat RAM, pak nastartovat. pokud máte chyby, je to ne RAM. nebo nejen RAM.

přesunout na pevný disk. zjistit, jestli je možné vložit do nového do stroje a instalovat XP na to znovu. vidět, co se stane. Stále chyby? přejít na základní desce.

odstranit všechny díly, kromě grafické karty a obrazovky a další základní periférie. pokud se dostanete na bios, potom deska je v pohodě.

pokud jsou všechny věci kontroly ven, může být váš procesor.

Já bych vyloučil napájení, protože příznaky se nevejdou. napájení otázky obvykle ukazují jako rychlý a vypnutí firmami, nebo zámkové vypnutí náhodně.

webových stránkách, že by také mohla být způsobena přehřátím, ale i pochybnosti o tom, že. Obvykle jej vypnout a říká jí tepelného chybu a restartuje normálně.

Jediná věc, můžu myslet, že je kromě pevného disku je partitioned průhled bylo divné, protože na ni. Microsoft Vista provedena takovým způsobem, že by bylo těžké odstranit. nebo alespoň to, co slyším.

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 26 leden 2008, 10:38
Nový člen skupiny

Default Bsod

Díky za radu a lituji své brány tak dlouho na odpověď, protože jsem měl v PC na opravu ............. Dave
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
BSoD, nejsou jisti, jak to opravit .... woodworks Operační systémy Windows 1 11. června 2009 07:43
BSOD Nápověda xsonarx Operační systémy Windows 10 2. prosince 2008 08:34
Bsod carpious Obecné Hardware Chat 1 26. Září 2008 06:12
Bsod manojneo Operační systémy Windows 5 14. června 2008 13:46
BSOD ..... je blbec alex Operační systémy Windows 2 12. července 2007 07:37
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.