![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα Packard Bell i μέσων 2422. Το αγόρασα με Vista πριν εγκαταστήσει, δεν αρέσει έτσι διαμορφωμένη και εγκαταστήσει XP. Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν ξεκίνησε το pc μέχρι κλεισιάδες / παγώνει και, μερικές φορές μπλε οθόνες. Όταν είναι άρχισε να τρέχει εκ νέου προστίμου. Κλείστε το για λίγο κλεισιάδων / παγώνει όταν άρχισε.!! Οι κωδικοί για την μπλε οθόνη είναι: 0x0000009C 0x00000000 0xBAB3C050 0x00000800 0xB2000040 Έχω τρέχει χήρες και Packard Bell διαγνώσεις και δεν διαπιστώθηκαν προβλήματα. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| το μόνο που έχω κάθε είδους πληροφορίες από το 0x0000009C. supportmicrosoft λέει ότι ένα τέτοιο σφάλμα οφείλεται τις περισσότερες πιθανότητες να υπερθέρμανση ή βλάβη υλικού κάποιου είδους.
"RAM, CPU, hardware bus, τροφοδοσία, κλπ.), ή πιέζοντας το υλικό πέρα από τις δυνατότητές του (π.χ., overclocking μία CPU). " έλεγχος για μία από τις συνιστώσες είναι ελαττωματικό. αφαίρεση της μνήμης RAM, τότε η εκκίνηση. Αν έχετε σφάλματα, δεν είναι η μνήμη RAM. ή δεν είναι μόνο η μνήμη RAM. μεταβεί στο σκληρό δίσκο. δείτε αν μπορείτε να το βάλετε σε μια νέα στο μηχάνημα και να εγκαταστήσετε XP σε ξανά. δούμε τι συμβαίνει. ακόμη λάθη; να προχωρήσουμε στη μητρική πλακέτα. αρθούν όλα τα μέρη εκτός από την κάρτα βίντεο και την οθόνη και άλλα βασικά περιφερειακά. Αν φτάσετε το bios, στη συνέχεια, το συμβούλιο είναι καλός. αν όλα τα πράγματα έλεγχοι, θα μπορούσε να τον επεξεργαστή σας. Είχα αποκλείσει το τροφοδοτικό γιατί τα συμπτώματα δεν ταιριάζουν. τροφοδοτικό θέματα συνήθως εμφανίζονται ως ταχεία και εκτός νέων εταιρειών ή shutting off τυχαία. η ιστοσελίδα αυτή θα μπορούσε επίσης να οφείλεται σε υπερθέρμανση αλλά αμφιβάλλω για το ότι. συνήθως αυτή τερματίζεται η λειτουργία του και λέει ότι είχε μια θερμική λάθους και στη συνέχεια κάνει επανεκκίνηση κανονικά. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι εκτός από το σκληρό δίσκο να κατατμηθούν Vista ήταν παράξενο, διότι σε αυτό. Microsoft Vista γίνεται με τρόπο που θα ήταν δύσκολο να αρθούν. ή τουλάχιστον αυτό είναι αυτό που ακούω. Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη συμβουλή και την λύπη τους για την καθυστέρηση στην απάντηση, όπως είχα το pc για επισκευή ............. Dave |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BSoD, δεν βέβαιος πώς μπορεί να διορθωθεί .... | woodworks | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 11 Ιουν 2009 07:43 |
| BSOD Βοήθεια | xsonarx | Λειτουργικά συστήματα Windows | 10 | 2η Δεκ. 2008 08:34 |
| Bsod | carpious | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 26η Σεπ 2008 06:12 |
| Bsod | manojneo | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 14 Ιουν 2008 13:46 |
| BSOD ..... είναι χλοοτάπητας | alex | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 12 Ιουλ 2007 07:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |