![]() |
|
| |||
| |||
| Imam Packard Bell i medija 2422. Kupio sam ga s unaprijed instalirana Vista, nije mi to toliko formatirana i instaliran XP. Moj problem je da kada se počela zaglavi PC / freezes, a ponekad plavo ekranima. Kada je ponovo počeo da teče u redu. Biste ga isključili malo brave / freezes kada počinje.! Kodove na plavom zaslonu su: 0x0000009C 0x00000000 0xBAB3C050 0x00000800 0xB2000040 Imam trčanje Udovice i Packard Bell dijagnostici i nema problema pronađeno. Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jedini sam dobio bilo koju vrstu informacija iz bilo 0x0000009C. supportmicrosoft kaže da se takva greška je najvjerojatnije zbog pregrijavanja ili kvara hardvera neke vrste.
"RAM, CPU, hardver autobus, napajanja, itd.), ili od guranja hardvera izvan njene sposobnosti (npr. CPU overclocking jedan). " ček za jedan od Vaših komponente kao neispravan. RAM ukloniti, a zatim pokrenuti. ako se pogreške, nije RAM. ili ne samo RAM. premjestiti na tvrdom disku. pogledajte ako možete staviti na novu u stroju i instalirati XP na njega ponovo. vidjeti što se događa. još pogreške? prešli na matičnoj ploči. ukloniti sve dijelove osim za video karticu i ekran i drugih osnovnih periferije. Ako ste dosegnuli bios, onda je odbor je u redu. Ako sve stvari provjerava jesu, to bi mogao biti vaš procesor. Htio iskljuccio napajanje, jer simptomi ne uklapaju. napajanje pitanja obično prikazuju kao na brzom i off startups, ili shutting off nasumično. website to može biti zbog pregrijavanja, ali ja sumnjam da. Obično ga isključi i kaže da je imao grešku, a zatim toplinska restartuje normalno. Jedino što ja mogu misliti na što osim da je hard disk kao partitioned vidik čudno jer je na njemu. Microsoft je napravio vidik na takav način da će biti tvrd za uklanjanje. ili barem da je ono što čujem. My System: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Hvala na savjetima i žao njegove uzeti tako dugo na odgovor, jer sam imao pc za popravak ............. Dave |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| BSoD, ne znam kako to popraviti .... | woodworks | Windows Operating Systems | 1 | 11. lipnja 2009 07:43 |
| Pomoć BSOD | xsonarx | Windows Operating Systems | 10 | 2. prosinac 2008 08:34 |
| Bsod | carpious | General Hardware Chat | 1 | 26. Ruj 2008 06:12 |
| Bsod | manojneo | Windows Operating Systems | 5 | 14. lipnja 2008 13:46 |
| BSOD ..... kao busen | alex | Windows Operating Systems | 2 | 12. srpnja 2007 07:37 |
| Thread Tools | |
| |