kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

BSOD

Reply

Téma eszközök
Old Január 18, 2008, 15:24
Új tag Csoport

Default BSOD

Van egy Packard Bell i média 2422. Én vettem a Vista előre telepített, nem úgy, mint a formázott és telepített XP. Az én problémám, hogy amikor elkezdték a pc locks up / néha lefagy, és a kék képernyő. Ha újra kezdte fut jól. Kapcsold ki egy kicsit locks / lefagy, amikor elindult.!

A kódok a kék képernyő a következő:

0x0000009C
0x00000000
0xBAB3C050
0x00000800
0xB2000040

Én futni és özvegyek Packard Bell diagnosztika és nem talált problémákat.

Minden segítséget sokkal appreciated.
Old Január 19, 2008, 00:14
Donor Group

Default BSOD

csak én kapott semmiféle információt a 0x0000009C volt. supportmicrosoft azt mondja, hogy ez a hiba oka valószínűleg a túlmelegedés, illetve a hardver meghibásodása valami.
"RAM, CPU, hardver-busz, a villamosenergia-ellátás, stb), illetve tolatás a hardver túl képességek (pl overclocking CPU). "

ellenőrizze az egyik, hogy a hibás alkatrészeket. távolítsa el a memória, akkor indulhasson. Ha hibát, nem a RAM. vagy nem csak a RAM.

Áthelyezés a merevlemezre. nézd meg, hogy kerül egy új, a gép és telepíteni XP újra. mi történik. még hiba? lépni az alaplap.

eltávolít minden részén, kivéve a videó kártya és a képernyőn, és egyéb alapvető perifériákat. Ha eléri a BIOS, akkor az igazgatóság rendben.

ha az összes dolgot ellenőrzéseket ki, lehet, hogy a processzort.

Szeretném kizárni az áramellátást, mivel a tünetek nem illenek. áramellátási problémák általában megjelennek a gyors be-és kikapcsolása az induló, vagy lezárására véletlenszerűen.

a honlapon azt is köszönhető, hogy túlmelegedés, de kétlem. általában leáll, és azt mondja, hogy a hőmérsékleti hibát, majd újraindul rendesen.

Az egyetlen dolog, azt hiszem, hogy túl van a merevlemezre, hogy particionálandó fura, mert kilátás volt rá. Microsoft Vista tenni oly módon, hogy ez nehéz eltávolítani. vagy legalábbis ez az, amit hall.

My System: Ezékiel

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Alaplap:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memória:
2 koncertek G. Skill DDR2 800MHz
Grafikus kártya (k):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Hangkártya:
Kreatív 7,1 hangkártya
Merevlemez (ek):
160 koncert Western Digital SATA meghajtó
Optikai meghajtó (k):
ASUS 16x DVD-CD-RW Combo meghajtó
Case / tápegység:
CoolerMaster esetben Antec Earthwatts 500W
Hűtés:
3x készlet 120mm rajongók, 1 készlet CPU ventillátor
Hálózat / Internet:
Brighthouse Cable 1 MB / s
Monitor (ok):
Samsung 22 hüvelykes szélesképernyős
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Pro SP2
Old Január 26, 2008, 10:38
Új tag Csoport

Default BSOD

Köszönöm a tanácsot, és sajnálom, hogy ilyen sokáig, hogy a válasz, ahogy azt már a számítógép a javításra Dave .............
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
BSOD, nem biztos abban, hogyan kell rögzíteni .... woodworks A Windows operációs rendszerek 1 11. június 2009 07:43
BSOD Segítség xsonarx A Windows operációs rendszerek 10 2. december 2008 08:34
BSOD carpious Általános fémáru Chat 1 26. Szeptember 2008 06:12
BSOD manojneo A Windows operációs rendszerek 5 14. június 2008 13:46
BSOD ..... egy pasi alex A Windows operációs rendszerek 2 12. július 2007 07:37
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.