![]() |
|
| |||
| |||
| Van egy Packard Bell i média 2422. Én vettem a Vista előre telepített, nem úgy, mint a formázott és telepített XP. Az én problémám, hogy amikor elkezdték a pc locks up / néha lefagy, és a kék képernyő. Ha újra kezdte fut jól. Kapcsold ki egy kicsit locks / lefagy, amikor elindult.! A kódok a kék képernyő a következő: 0x0000009C 0x00000000 0xBAB3C050 0x00000800 0xB2000040 Én futni és özvegyek Packard Bell diagnosztika és nem talált problémákat. Minden segítséget sokkal appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| csak én kapott semmiféle információt a 0x0000009C volt. supportmicrosoft azt mondja, hogy ez a hiba oka valószínűleg a túlmelegedés, illetve a hardver meghibásodása valami.
"RAM, CPU, hardver-busz, a villamosenergia-ellátás, stb), illetve tolatás a hardver túl képességek (pl overclocking CPU). " ellenőrizze az egyik, hogy a hibás alkatrészeket. távolítsa el a memória, akkor indulhasson. Ha hibát, nem a RAM. vagy nem csak a RAM. Áthelyezés a merevlemezre. nézd meg, hogy kerül egy új, a gép és telepíteni XP újra. mi történik. még hiba? lépni az alaplap. eltávolít minden részén, kivéve a videó kártya és a képernyőn, és egyéb alapvető perifériákat. Ha eléri a BIOS, akkor az igazgatóság rendben. ha az összes dolgot ellenőrzéseket ki, lehet, hogy a processzort. Szeretném kizárni az áramellátást, mivel a tünetek nem illenek. áramellátási problémák általában megjelennek a gyors be-és kikapcsolása az induló, vagy lezárására véletlenszerűen. a honlapon azt is köszönhető, hogy túlmelegedés, de kétlem. általában leáll, és azt mondja, hogy a hőmérsékleti hibát, majd újraindul rendesen. Az egyetlen dolog, azt hiszem, hogy túl van a merevlemezre, hogy particionálandó fura, mert kilátás volt rá. Microsoft Vista tenni oly módon, hogy ez nehéz eltávolítani. vagy legalábbis ez az, amit hall. My System: Ezékiel
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm a tanácsot, és sajnálom, hogy ilyen sokáig, hogy a válasz, ahogy azt már a számítógép a javításra Dave ............. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| BSOD, nem biztos abban, hogyan kell rögzíteni .... | woodworks | A Windows operációs rendszerek | 1 | 11. június 2009 07:43 |
| BSOD Segítség | xsonarx | A Windows operációs rendszerek | 10 | 2. december 2008 08:34 |
| BSOD | carpious | Általános fémáru Chat | 1 | 26. Szeptember 2008 06:12 |
| BSOD | manojneo | A Windows operációs rendszerek | 5 | 14. június 2008 13:46 |
| BSOD ..... egy pasi | alex | A Windows operációs rendszerek | 2 | 12. július 2007 07:37 |
| Téma eszközök | |
| |