פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Bsod

Reply

שרשרת כלים
Old 18 ינואר 2008, 15:24
קבוצת חברות חדשות

Default Bsod

יש לי אני Packard Bell Media 2422. קניתי אותו עם Vista מותקן מראש, לא אהב את זה כל כך פירמטת והתקנת XP. הבעיה שלי היא שכאשר התחלתי את המחשב נועל את / הקפאות ולפעמים מסך כחול. כאשר הוא התחיל את זה פועל טוב. כבה את זה לזמן מנעולים / ההקפאה כאשר התחיל.!!

את הקודים כחול על המסך הם:

0x0000009C
0x00000000
0xBAB3C050
0x00000800
0xB2000040

אני חייב לרוץ אלמנות ו Packard Bell אבחון ולא נמצאו בעיות.

כל עזרה תהיה הרבה ךיתורעה.
Old 19 ינואר 2008, 00:14
קבוצת תורמים

Default Bsod

רק יש לי כל סוג של מידע לא היה 0x0000009C. supportmicrosoft אומר כי בשל טעות היה הסיכוי הטוב ביותר overheating, או של כשל חומרה כלשהי.
"זיכרון RAM, מעבד, חומרה האוטובוס, החשמל, וכו '), או דוחפים את מעבר ליכולות החומרה (לדוגמה, overclocking של CPU). "

בדוק את אחד הרכיבים להיות פגום. להסיר את רם, ולאחר מכן לקפוץ. אם אתה מקבל שגיאות, זה לא ראם. או לא רק את זיכרון RAM.

כדי להעביר את הכונן הקשיח. תבדוק אם אתה יכול לשים אחד חדש לתוך המחשב ולהתקין XP על זה שוב. לראות מה קורה. עדיין שגיאות? על מנת להזיז את לוח האם.

להסיר את כל החלקים למעט וידאו וכרטיס המסך ואת בסיסי היקפיים אחרים. אם תגיע ה-BIOS, אז זה בסדר Board.

אם כל בודק את הדברים, זה יכול להיות שלך המעבד.

תן לי בבקשה לפסול את החשמל כי הסימפטומים אינם מתאימים. החשמל בעיות בדרך כלל מופיע כ מהיר על לסירוגין startups, בלימה או מחוץ אקראי.

באתר זה יכול להיות גם עקב overheating אבל אני בספק אם. בדרך כלל זה נסגר ואומר שזה היה תרמית השגיאה ולאחר מכן יופעל מחדש באופן רגיל.

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב על זה חוץ מזה את הכונן הקשיח partitioned להיות מוזר, כי היה עליה Vista. Microsoft Vista נעשה בצורה כזאת, כי זה יהיה קשה להסיר. או לפחות זה מה שאני שומע.

המערכת שלי: יחזקאל

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
לוח האם:
MSI P-35 ניאו Combo שבבים
זיכרון RAM:
2 gigs G. מיומנות DDR2 800mhz
כרטיס מסך (S):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
כרטיס קול:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
חלטורה 160 Western Digital כונן SATA
כונן אופטי (S):
ASUS 16x DVD-RW Combo כונן CD
Case / PSU:
CoolerMaster מקרה, ANTEC Earthwatts 500w
Cooling:
בפיקסלים 3x המניה 120mm אוהדים, מניה 1 מעריץ CPU
רשת / אינטרנט:
Brighthouse כבל 1MB / S
צג (S):
22 אינטש widescreen Samsung
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Pro SP2
Old 26 ינואר 2008, 10:38
קבוצת חברות חדשות

Default Bsod

תודה על העצה ו מצטער שלה לקחו כל כך הרבה זמן לענות, שכן יש לי את המחשב לתיקון ב ............. דייב
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
BSoD, לא בטוח כיצד לתקן .... woodworks מערכות ההפעלה Windows 1 11th יוני 2009 07:43
BSOD עזרה xsonarx מערכות ההפעלה Windows 10 2nd דצמבר 2008 08:34
Bsod carpious כללי חומרה צ 'אט 1 26 ספטמבר 2008 06:12
Bsod manojneo מערכות ההפעלה Windows 5 14th יוני 2008 13:46
BSOD ..... להיות טפש אלכס מערכות ההפעלה Windows 2 12th יולי 2007 07:37
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.