![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי אני Packard Bell Media 2422. קניתי אותו עם Vista מותקן מראש, לא אהב את זה כל כך פירמטת והתקנת XP. הבעיה שלי היא שכאשר התחלתי את המחשב נועל את / הקפאות ולפעמים מסך כחול. כאשר הוא התחיל את זה פועל טוב. כבה את זה לזמן מנעולים / ההקפאה כאשר התחיל.!! את הקודים כחול על המסך הם: 0x0000009C 0x00000000 0xBAB3C050 0x00000800 0xB2000040 אני חייב לרוץ אלמנות ו Packard Bell אבחון ולא נמצאו בעיות. כל עזרה תהיה הרבה ךיתורעה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק יש לי כל סוג של מידע לא היה 0x0000009C. supportmicrosoft אומר כי בשל טעות היה הסיכוי הטוב ביותר overheating, או של כשל חומרה כלשהי.
"זיכרון RAM, מעבד, חומרה האוטובוס, החשמל, וכו '), או דוחפים את מעבר ליכולות החומרה (לדוגמה, overclocking של CPU). " בדוק את אחד הרכיבים להיות פגום. להסיר את רם, ולאחר מכן לקפוץ. אם אתה מקבל שגיאות, זה לא ראם. או לא רק את זיכרון RAM. כדי להעביר את הכונן הקשיח. תבדוק אם אתה יכול לשים אחד חדש לתוך המחשב ולהתקין XP על זה שוב. לראות מה קורה. עדיין שגיאות? על מנת להזיז את לוח האם. להסיר את כל החלקים למעט וידאו וכרטיס המסך ואת בסיסי היקפיים אחרים. אם תגיע ה-BIOS, אז זה בסדר Board. אם כל בודק את הדברים, זה יכול להיות שלך המעבד. תן לי בבקשה לפסול את החשמל כי הסימפטומים אינם מתאימים. החשמל בעיות בדרך כלל מופיע כ מהיר על לסירוגין startups, בלימה או מחוץ אקראי. באתר זה יכול להיות גם עקב overheating אבל אני בספק אם. בדרך כלל זה נסגר ואומר שזה היה תרמית השגיאה ולאחר מכן יופעל מחדש באופן רגיל. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב על זה חוץ מזה את הכונן הקשיח partitioned להיות מוזר, כי היה עליה Vista. Microsoft Vista נעשה בצורה כזאת, כי זה יהיה קשה להסיר. או לפחות זה מה שאני שומע. המערכת שלי: יחזקאל
|
|
| |||
| |||
| תודה על העצה ו מצטער שלה לקחו כל כך הרבה זמן לענות, שכן יש לי את המחשב לתיקון ב ............. דייב |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| BSoD, לא בטוח כיצד לתקן .... | woodworks | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 11th יוני 2009 07:43 |
| BSOD עזרה | xsonarx | מערכות ההפעלה Windows | 10 | 2nd דצמבר 2008 08:34 |
| Bsod | carpious | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 26 ספטמבר 2008 06:12 |
| Bsod | manojneo | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 14th יוני 2008 13:46 |
| BSOD ..... להיות טפש | אלכס | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 12th יולי 2007 07:37 |
| שרשרת כלים | |
| |