![]() |
|
| |||
| |||
| Aš Packard Bell I žiniasklaidos 2.422. Aš nusipirkau jį su iš anksto įdiegta Vista, nepatinka, kad formatuoti ir įdiegti XP. Mano problema yra ta, kad paleidus kompiuterį blokuoja / pakimba, o kartais ir mėlynos ekranus. Kai jis vėl pradėjo ji veikia puikiai. Pasukite jį išjungti, o šliuzų / pakimba kai prasidėjo.! Mėlyname ekrane šie kodai: 0x0000009C 0x00000000 0xBAB3C050 0x00000800 0xB2000040 Turiu paleisti Našlių ir Packard Bell diagnostika ir nebuvo jokių problemų. Any help much appreciated būtų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tik vienas aš bet kokios informacijos iš buvo 0x0000009C rūšiuoti. supportmicrosoft sako, kad tokia klaida buvo dėl labiausiai tikėtina, kad perkaitimo, ar techninės įrangos gedimo some sort.
"RAM, CPU, įranga autobusu, maitinimo ir tt), arba stumti aparatūros už savo pajėgumus (pvz podkręcania CPU). " patikrinti, ar vienas iš jūsų dalių yra klaidingas. pašalinti RAM, tada paleisti. Jei gaunate klaidos, tai ne RAM. arba vien tik RAM. perkelti į kietąjį diską. , ar galite įdėti į naują, į kompiuterį ir įdiegti XP jį dar kartą. matyti, kas vyksta. dar klaidas? pereiti į pagrindinę plokštę. pašalinti visas detales, išskyrus vaizdo plokštę ir ekraną ir kitus pagrindinius išorinius įrenginius. jei jums pasiekti BIOS, tada lenta bauda. jei visi Daiktai patikrinimus atlikti, jis gali būti jūsų procesorius. Norėčiau paneigti maitinimo, nes simptomai nėra tinkami. energijos tiekimo klausimus paprastai rodomas kaip greitai ir išjungti pradedantiesiems, arba išjungimas atsitiktinai. svetainės tai gali būti dėl perkaitimo, tačiau aš abejoju, kad. Paprastai jis išsijungia ir sako ji terminis klaida ir paleis normaliai. Vienintelis dalykas, aš negaliu sugalvoti, be kad yra kietasis diskas yra padalintas keistai todėl, kad Vista buvo jis. Microsoft Vista padaryta tokiu būdu, kad būtų sunku pašalinti. arba bent jau tai, ką išgirsite. Mano sistema: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už patarimus ir sorry jos ėmėsi tiek daug laiko atsakyti, nes turėjau PC remonto ............. Dave |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| BSOD, nežinote, kaip nustatyti .... | medžio | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 11, 2009 07:43 |
| BSOD Pagalba | xsonarx | Windows "operacinės sistemos | 10 | 2 gruodis 2008 08:34 |
| BSOD | carpious | General Hardware Chat | 1 | 26 rugsėjis 2008 06:12 |
| BSOD | manojneo | Windows "operacinės sistemos | 5 | Birželis 14, 2008 13:46 |
| BSOD ..... buvo velėnuoti | Alex | Windows "operacinės sistemos | 2 | 12 liepa 2007 07:37 |
| Temos įrankiai | |
| |