![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir Packard Bell i plašsaziņas 2.422. Iegādājos to ar Vista iepriekš uzstādītas, nav tas patīk tik format un uzstāda XP. Mana problēma ir tāda, ka tad, kad sākās pc slēdzenes up / sasalst un reizēm zilo ekrānu. Ja tā tiek atkārtoti sāka tās darbojas labi. Lai to izslēgtu, lai, kamēr slūžu / sasalst, kad sākusies.! Uz zila ekrāna kodi ir: 0x0000009C 0x00000000 0xBAB3C050 0x00000800 0xB2000040 Man ir palaist Widows un Packard Bell diagnostikas un nekādas problēmas atrast. Any help būtu daudz appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tikai vienu i got jebkādu informāciju no bija 0x0000009C. supportmicrosoft saka, ka šādu kļūdu dēļ, visticamāk, pārkaršanas vai aparatūras kļūmes noteikta veida.
"RAM, CPU, datortehnika autobuss, elektroenerģijas piegāde uc), vai stumšanas aparatūras ārpus savas iespējas (piemēram, overclocking CPU). " pārbaude par vienu no jūsu komponentus kļūdains. noņemt RAM, tad uzsākšanai. ja Jums kļūdas, tas nav RAM. vai ne tikai RAM. pāriet uz cietā diska. redzētu, vai varat ievieš jaunu vērā mašīna un instalēt XP uz to vēlreiz. redzētu, kas notiek. vēl kļūdas? pāriet uz mātesplati. noņemt visas detaļas, izņemot videokarti un ekrānu un citas svarīgākās perifērijas. Ja jūs sasniedzat BIOS, tad klāja naudas sodu. ja visi sīkumi pārbaudes veic, tā varētu būt jūsu procesoram. I'd izslēgtu barošanas avotu, jo simptomi nav fit. power supply jautājumi parasti parādās kā ātri un izslēgt jaunizveidotiem vai slēdz pie nejauši. mājas lapā tas varētu būt saistīts arī ar pārkaršanu, bet es šaubos, ka. parasti tā izslēdzas un saka tā siltuma kļūda, un pēc tam restartējas normāli. Vienīgais, es domāju, turklāt tas ir cietais disks ir sadalīts dīvaini, jo vista bija par to. Microsoft ir vista tādā veidā, ka tas būs grūts noņemt. vai vismaz tas ko es dzirdu. Mana sistēma: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Paldies par padomu un žēl tās ņem tik ilgi atbildēt, jo man bija pc remonta ............. Dave |
![]() |
|
| Bookmarks |