![]() |
|
| |||
| |||
| Mam Packard Bell i Media 2422. Kupiłem go z Vista wstępnie zainstalowany, nie podoba się tak sformatowane i zainstalowane XP. Mój problem polega na tym, że podczas uruchomienia komputera blokuje się / zamarza, a czasem niebieskie ekrany. Gdy zaczął się ponownie uruchamia grzywny. Go wyłączyć na chwilę zamków / zamarza podczas uruchomienia.! Kody są na niebieskim ekranie: 0x0000009C 0x00000000 0xBAB3C050 0x00000800 0xB2000040 Mam uruchomić Wdowy i Packard Bell diagnostyki i nie stwierdzono problemów. Każda pomoc będzie bardzo doceniane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tylko mam żadnej informacji na 0x0000009C było. supportmicrosoft mówi, że taki błąd był spowodowany najprawdopodobniej przegrzania lub awarii sprzętowej pewnego rodzaju.
"Pamięci RAM, CPU, sprzęt autobus, zasilanie itp.), lub z pchanie sprzętu poza jej możliwości (np. overclockingu CPU). " sprawdź jeden z elementów jest uszkodzony. usunąć RAM, a następnie uruchomić. jeśli uzyska się błędy, to nie RAM. lub nie tylko pamięci RAM. przenieść na dysk twardy. sprawdzić, czy można umieścić w nową maszynę do XP i zainstalować na nim ponownie. zobaczyć, co się dzieje. błędy? Przejdźmy do płyty głównej. usunąć wszystkie elementy z wyjątkiem karty graficznej i ekranu i innych podstawowych urządzeń peryferyjnych. jeśli dojdziesz do BIOS-u, a następnie zarządu jest w porządku. jeśli wszystkie rzeczy sprawdza obecnie, to może być procesor. I'd wyklucza zasilania, ponieważ objawy nie pasują. zasilanie problemy pojawiają się zwykle jako szybkie i off firmach, zamykanie lub wyłączyć losowo. na stronie internetowej może być również z powodu przegrzania, ale wątpię, że. to zwykle zamyka się i mówi jej termicznego błędu a następnie ponownie uruchomi normalnie. The only thing I can think of oprócz tego jest dysk twardy jest podzielony dziwne, ponieważ była na nim vista. Microsoft Vista dokonane w taki sposób, że byłoby trudne do usunięcia. lub przynajmniej to, co słyszę. My System: Ezechiela
|
|
| |||
| |||
| Dzięki za porady i przepraszam jej podjąć, aby odpowiedzieć na tak długo, jak miałem komputera do naprawy Dave ............. |