menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

BSOD

Reply

Thread Tools
Old 18 január 2008, 15:24
Nový člen skupiny

Default BSOD

Mám Packard Bell i mediálne 2422. Kúpil som ho pred Vista nainštalovaný, nepáčilo, že to tak naformátovaná a nainštalovaný XP. Môj problém je v tom, že pri spustení počítača zámky hore / zamrzne a niekedy modrej obrazovky. Keď sa znovu začalo to beží v pohode. Vypni to na chvíľu zámky / zamrzne pri spustení.!

Kódy na modrej obrazovke, sú:

0x0000009C
0x00000000
0xBAB3C050
0x00000800
0xB2000040

Musím bežať vdovy a Packard Bell diagnostiky a bez problémov našiel.

Pomoci by bolo veľmi oceňované.
Old 19 január 2008, 00:14
Darcu Skupina

Default BSOD

jediný mám nejakú informácií z bola 0x0000009C. supportmicrosoft hovorí, že táto chyba bola spôsobená nejspíše k prehrievaniu alebo zlyhaniu hardvéru nejakého druhu.
"RAM, CPU, hardvér autobus, napájanie, atď), alebo z tlačenie hardware nad jeho schopností (napríklad přetaktování CPU). "

šek na jeden z vašich komponentov, ktoré boli chybné. odobrať RAM, potom nastartovat. ak máte chyby, je to ne RAM. alebo nielen RAM.

presunú na pevný disk. zistiť, či je možné vložiť do nového do stroja a inštalovať XP na to znova. vidieť, čo sa stane. Stále chyby? prejsť na základnej doske.

odstrániť všetky diely, okrem grafickej karty a obrazovky a ďalšie základné periférie. ak sa dostanete na bios, potom doska je v pohode.

ak sú všetky veci kontroly von, môže byť váš procesor.

Já bych vylúčil napájania, pretože príznaky sa nezmestia. napájanie otázky zvyčajne ukazujú ako rýchly a vypnutie firmami, alebo zámkové vypnutie náhodne.

webových stránkach, že by tiež mohla byť spôsobená prehriatím, ale aj pochybnosti o tom, že. Zvyčajne ho vypnúť a hovorí jej tepelného chybu a restartuje normálne.

Jediná vec, môžem myslieť, že je okrem pevného disku je partitioned priehľad bolo divné, pretože na ňu. Microsoft Vista vykonať takým spôsobom, že by bolo ťažké odstrániť. alebo aspoň to, čo počujem.

Môj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Základná doska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Pamäť RAM:
2 koncertoch zručnost G. DDR 2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpúna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x DVD CD-RW combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster prípade Antec Earthwatts 500w
Chladenie:
3x skladom 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Sieť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 26 január 2008, 10:38
Nový člen skupiny

Default BSOD

Vďaka za radu a lituji svoje brány tak dlho na odpoveď, pretože som mal v PC na opravu ............. Dave
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
BSOD, nie sú istí, ako to opraviť .... woodworks Operačné systémy Windows 1 11. júna 2009 07:43
BSOD Pomoc xsonarx Operačné systémy Windows 10 2. decembra 2008 08:34
BSOD carpious Všeobecné Hardware Chat 1 26. September 2008 06:12
BSOD manojneo Operačné systémy Windows 5 14. júna 2008 13:46
BSOD ..... je blbec alex Operačné systémy Windows 2 12. júla 2007 07:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.