![]() |
|
| |||
| |||
| Mám Packard Bell i mediálne 2422. Kúpil som ho pred Vista nainštalovaný, nepáčilo, že to tak naformátovaná a nainštalovaný XP. Môj problém je v tom, že pri spustení počítača zámky hore / zamrzne a niekedy modrej obrazovky. Keď sa znovu začalo to beží v pohode. Vypni to na chvíľu zámky / zamrzne pri spustení.! Kódy na modrej obrazovke, sú: 0x0000009C 0x00000000 0xBAB3C050 0x00000800 0xB2000040 Musím bežať vdovy a Packard Bell diagnostiky a bez problémov našiel. Pomoci by bolo veľmi oceňované. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jediný mám nejakú informácií z bola 0x0000009C. supportmicrosoft hovorí, že táto chyba bola spôsobená nejspíše k prehrievaniu alebo zlyhaniu hardvéru nejakého druhu.
"RAM, CPU, hardvér autobus, napájanie, atď), alebo z tlačenie hardware nad jeho schopností (napríklad přetaktování CPU). " šek na jeden z vašich komponentov, ktoré boli chybné. odobrať RAM, potom nastartovat. ak máte chyby, je to ne RAM. alebo nielen RAM. presunú na pevný disk. zistiť, či je možné vložiť do nového do stroja a inštalovať XP na to znova. vidieť, čo sa stane. Stále chyby? prejsť na základnej doske. odstrániť všetky diely, okrem grafickej karty a obrazovky a ďalšie základné periférie. ak sa dostanete na bios, potom doska je v pohode. ak sú všetky veci kontroly von, môže byť váš procesor. Já bych vylúčil napájania, pretože príznaky sa nezmestia. napájanie otázky zvyčajne ukazujú ako rýchly a vypnutie firmami, alebo zámkové vypnutie náhodne. webových stránkach, že by tiež mohla byť spôsobená prehriatím, ale aj pochybnosti o tom, že. Zvyčajne ho vypnúť a hovorí jej tepelného chybu a restartuje normálne. Jediná vec, môžem myslieť, že je okrem pevného disku je partitioned priehľad bolo divné, pretože na ňu. Microsoft Vista vykonať takým spôsobom, že by bolo ťažké odstrániť. alebo aspoň to, čo počujem. Môj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za radu a lituji svoje brány tak dlho na odpoveď, pretože som mal v PC na opravu ............. Dave |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| BSOD, nie sú istí, ako to opraviť .... | woodworks | Operačné systémy Windows | 1 | 11. júna 2009 07:43 |
| BSOD Pomoc | xsonarx | Operačné systémy Windows | 10 | 2. decembra 2008 08:34 |
| BSOD | carpious | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 26. September 2008 06:12 |
| BSOD | manojneo | Operačné systémy Windows | 5 | 14. júna 2008 13:46 |
| BSOD ..... je blbec | alex | Operačné systémy Windows | 2 | 12. júla 2007 07:37 |
| Thread Tools | |
| |